Postavte si vlastní externí klávesnici, včetně barevné kombinace - CZC.Gaming Chimera

21. 7. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

CZC zařadilo do nabídky herních periferií modulární klávesnice určené především pro hráče a geeky. Sestavit si lze kabelovou či bezdrátovou klávesnici s různým profilem kláves, typem spínačů, programovatelným podsvícením a barevným provedením. V nabídce jsou základny různých barev včetně průhledné, sady spínačů i různobarevné sety kláves.

Postavte si vlastní externí klávesnici, včetně barevné kombinace - CZC.Gaming Chimera

Modulární custom klávesnice se skládá ze tří částí – základny, sady spínačů a setu kláves. Základny kabelových a bezdrátových klávesnic CZC.Gaming Chimera jsou k dispozici v černé a bílé barvě. Bezdrátové provedení, které se k počítači připojuje přes Bluetooth nebo USB kabelem, nabízí navíc průhlednou akrylovou variantu. Ke každé klávese je možné přiřadit barvu podsvícení individuálně pomocí softwaru s českým rozhraním, který je k dispozici ke stažení na webu CZC.cz.

Základnu je nejprve potřeba osadit mechanickými spínači. Klávesnice jsou kompatibilní se 3-pin i 5-pin variantami, takže uživatel může použít převážnou většinu spínačů na trhu. CZC.Gaming nabízí spínače od známých značek Gateron a Kailh v sadách po 70 kusech. V nabídce jsou jak lineární, tak taktilní i klikací modely. Nechybí ani dvě tiché varianty od Gateronu, ve formě spínačů Silent Red a Silent Brown. Všechny varianty slibují minimální životnost 50 milionů kliků na spínač.

K dispozici je 6 barevných variant ABS kláves v sadě po 124 kusech - bílá, černá, modrá, růžová, zelená a červená. Klávesy jsou určené pro ANSI layout a doplněné českými znaky. Stavba klávesnice je velmi jednoduchá, nacvaknutí všech dílů lze bez nářadí. Pro případnou demontáž kláves a spínačů lze využít vytahovač spínačů a kláves, který je přiložen v balení klávesnice.

Cena kabelové základny CZC.Gaming Chimera je 1.499,- Kč, provedení Wireless je k dispozici za 1.999,- Kč a průhledná varianta stojí 3.499,- Kč. Na všechny základny je poskytována 3letá záruka. Sady spínačů se cenově pohybují od 499 do 999 Kč a klávesové sety všech barev stojí 499 Kč.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse