Bezdrátové periferie, klávesnice a myš - Dell Premier KB900 a MS900

16. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

DELL uvedl na trh dvojici bezdrátových zařízení, externí klávesnice Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) a myš Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900).

Bezdrátové periferie, klávesnice a myš - Dell Premier KB900 a MS900

Dell Premier Collaboration Keyboard (KB900) je světově první klávesnicí s certifikací Zoom určenou pro spolupráci. Obsahuje vyhrazené dotykové prvky pro ovládání hovorů Zoom – ztlumení a aktivace mikrofonu, zapnutí a vypnutí kamery, sdílení obrazovky a vyvolání panelu konverzace. Disponuje funkcí podsvícení s detekcí přiblížení ruky, 15 programovatelnými klávesami a jednominutovým nabíjením přes USB-C na celý den práce nebo až 20 dní při plném nabití.

Klávesnici lze navíc spárovat s novou dobíjecí myší Dell Premier Rechargeable Mouse (MS900). Myš je vybavená snímačem schopným snímat prakticky na jakémkoli povrchu včetně skla. Rolování ve čtyřech směrech napomáhá intuitivnějšímu pohybu v oknech. Pomocí nástroje Dell Peripheral Manager lze přepínat mezi třemi zařízeními a vyladit rychlost, rozlišení (až 8K DPI) a přesnost. Myš vydrží půl dne práce po minutovém rychlém dobití přes USB-C a až tři měsíce při plném nabití.

Obě zařízení mají připojení Dell Pair, šifrovaný přenos kvůli ochraně uživatelských dat.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse