Ergonomické klávesnice Logitech Wave Keys a for Business

6. 11. 2023 13:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Logitech představila bezdrátové ergonomické klávesnice Wave Keys a Wave Keys for Business. Mají charakteristický vlnovitý design, kompaktní uspořádání kláves a integrovanou polstrovanou opěrku dlaní. Podle nedávno zveřejněné zprávy o stavu trhu, kterou vypracovala společnost RationalStat, se požadavky na ergonomii vybavení zvyšují s tím, jak lidé všech věkových kategorií tráví stále více času u počítače, a v příštích sedmi letech mají vzrůst o 4,6 %.

Ergonomické klávesnice Logitech Wave Keys a for Business

Unikátní vlnovitý tvar klávesnice Wave Keys podporuje přirozenou polohu rukou, zápěstí a předloktí při psaní, zatímco integrovaná polstrovaná opěrka poskytuje oporu dlaní. Vejde se prakticky na každý stůl doma nebo v kanceláři a nabízí se ve třech klasických barevných variantách – grafitové, krémové a růžové (růžová bude k dostání na vybraných trzích v roce 2024).

Klávesnice Wave Keys jsou stejně jako ostatní produkty Logitech certifikovány jako uhlíkově neutrální a papírové obaly pocházejí z lesů s certifikací FSC a dalších kontrolovaných zdrojů. Plastové díly v klávesnicích Wave Keys obsahují certifikované recyklované plasty ze staré vyřazené spotřební elektroniky, jejichž podíl činí 61 % u grafitové a 46 % u krémové verze.

Tato klávesnice je kompatibilní s mnoha operačními systémy. Dá se připojit přes rozhraní Bluetooth nebo přes přiložený bezdrátový adaptér Logi BOLT s vyšším stupněm zabezpečení přenosu až ke třem různým zařízením najednou (například Mac, PC a iPad) a mezi nimi přepínat stisknutím tlačítka. Aplikace Logi Options+ umožní vytvářet klávesové zkratky nebo makra Smart Actions. Chytré akce poslouží k automatizaci často opakovaných činností.

Wave Keys je spolu s vertikální ergonomickou myší Lift a dalšími produkty nejnovějším přírůstkem do řady ERGO společnosti Logitech. Klávesnice prošla během vývoje řadou uživatelských testů, na kterých se podílela laboratoř Ergo Lab společnosti Logitech, a získala schvalovací razítko od US Ergonomics.

Firmám nabízí klávesnice Wave Keys for Business nové ergonomické řešení. Týmy IT podpory můžou tyto klávesnice hromadně nasadit a udržovat ve všech firemních pobočkách po celém světě bez ohledu na to, zda používají Windows, macOS, Chrome OS nebo jiné běžné operační systémy.

Klávesnice Wave Keys for Business je vybavena bezdrátovou technologií Logi Bolt, která zajišťuje zabezpečené připojení i v přetížených bezdrátových prostředích a splňuje současné stále přísnější firemní bezpečnostní standardy. Pracovníci IT podpory můžou klávesnice vzdáleně monitorovat a spravovat prostřednictvím aplikace Logitech Sync, a zajistit tak jejich funkčnost. K dispozici je také aplikace Logi Options+, jejíž pomocí si zaměstnanci dokážou přizpůsobit svoje uživatelské prostředí, nakonfigurovat klávesové zkratky nebo zjednodušit provádění opakovaných posloupností akcí pomocí přednastavených nebo vlastních maker Smart Actions.

Klávesnice Wave Keys jsou v České republice k dispozici v grafitové a krémové barvě za doporučenou maloobchodní cenu 1.799,- Kč. Růžová varianta bude dostupná na vybraných trzích od jara 2024. Klávesnice Wave Keys for Business v grafitové barvě budou k dostání u autorizovaných prodejců od listopadu 2023.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse