Herní příslušenství, klávesnice, myši a Wi-Fi 7 router, ASUS ROG

25. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

ASUS představil nové produkty z kolekce ROG Ace esports, což je řada periferií zaměřená na esportové hraní. Do nabídky přibyla bílá verze myši ROG Harpe Ace Aim Lab Edition, která nyní podporuje ROG Omni Receiver.

Herní příslušenství, klávesnice, myši a Wi-Fi 7 router, ASUS ROG

ROG Strix Scope II 96 Wireless je první bezdrátová herní klávesnice ROG velikosti 96% se spínači vyměnitelnými za provozu. Je vybavena zcela novými mechanickými spínači ROG NX Snow, tlumicí pěnou s integrovanými podložkami tlumícími spínače, umožňuje připojení ve třech režimech včetně bezdrátové technologie ROG SpeedNova a přijímačem ROG Omni Receiver. Novinkami v řadě Scope II jsou také klávesnice ROG Strix Scope II 100%, která rovněž využívá nové spínače ROG NX Snow a také model ROG Strix Scope II RX s ochranou IP57 a optickými spínači ROG RX.

Router ROG WiFi 7 s označením ROG Rapture GT-BE98 je první čtyřpásmový herní WiFi 7 router na světě. ROG Rapture GT-BE98 využívá výhod WiFi 7 díky pásmu 6 GHz, nové šířce pásma 320 MHz, 4096-QAM a funkci Multi-Link Operation (MLO).

Kromě toho značka ROG představila dvě nové podložky pod myš - ROG Moonstone Ace L s povrchem z tvrzeného skla pro lepší skluz, a ROG Hone Ace XXL, což je prodloužená stolní verze podložky ROG Hone Ace Aim Lab Edition, která byla uvedena na trh na začátku tohoto roku.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse