HP komerční monitory řady E a M

4. 4. 2023 19:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

HP představuje 5. generaci svých nejpopulárnějších komerčních monitorů – řady E. Kromě zlepšení obrazových parametrů přináší nová řada „štíhlejší“ elegantní design. Velké změny doznala také ergonomie: mezi novinkami řady E jsou i 4K modely E27k a E32k, které nabízejí vysoký uživatelský komfort. Vrcholem nabídky je model E45c, který lze charakterizovat jako pracovní monitor bez kompromisů.

HP komerční monitory řady E a M

Nové monitory řady E nabízejí mnoho užitečných vlastností a funkcí – například připojení celé počítačové sestavy jedním kabelem USB-C, což usnadňuje přesuny z jedné místnosti do druhé. Oči pomáhá chránit technologie HP Eye Ease, která stále filtruje modré světlo, a přitom nezpůsobuje žlutý odstín na displeji. Zohledňují i závazek HP v maximální možné míře přispívat k ochraně životního prostředí – k jejich výrobě se využívá vyšší podíl recyklovaných materiálů a mají úspornější promyšlený obal. Konferenční monitory HP řady E jsou vybavené 5Mpx naklápěcí webovou kamerou pro ochranu soukromí, mikrofony s potlačením hluku a vylepšenými senzory osvětlení.

Monitory HP M24h a M27h představují ideální volbu pro ty, kteří potřebují monitor pro práci i zábavu. Díky vylepšené ergonomii jsou ideální pro práci, široké barevné spektrum je předurčuje i jako skvělou volbu pro úpravu fotek a videa.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse