HP příslušenstvi pro rok 2023, monitory, sluchátka, webkamera a myš

17. 3. 2023 06:20    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Monitory HP řady E G5 se hodí do domácnosti i kanceláře. Výkon zvukové technologie Poly ukazuje řada profesionálních bezdrátových sluchátek. Webová kamera HP 620/625 FHD pomáhá při on-line hovorech. Nabíjecí myš HP 710 s až 90denní výdrží baterie.

HP příslušenstvi pro rok 2023, monitory, sluchátka, webkamera a myš

Monitory HP řady E G5 s úhlopříčkou od 21,5 do 44,5 palce se díky elegantnímu designu dokonale hodí do domácnosti i kanceláře. Tato řada nabízí celou škálu možností, které pomáhají hybridním pracovníkům soustředit se a být neustále online, díky zakřiveným a ultraširokým obrazovkám s rozlišením 4K (u vybraných modelů), 99% pokrytí barevného prostoru sRGB a odpovídajícímu příslušenství. S funkcí HP Eye Ease, jež potlačuje modrou složku světla, a se senzorem okolního osvětlení, automaticky upravujícím jas obrazovky, mohou uživatelé pracovat v naprostém pohodlí. HP E45c G5 je první 45palcový superultraširokoúhlý duální monitor na světě s rozlišením QHD se zakřivenou obrazovkou, jenž poskytne ještě podmanivější zážitek. Pomocí nové funkce Virtual Dual Display nahradíte dva 24palcové monitory s rozlišením QHD jedním masivním monitorem s úhlopříčkou 44,5 palce. Všechny monitory této řady jsou z 90 % vyrobeny z recyklovaných a obnovitelných materiálů, například z kávové sedliny a z recyklovaného hliníku.

Monitory HP M24h a M27h FHD jsou určené pro ty, kdo pracují z domova, pro studenty a uživatele, kteří se chtějí bavit. Poskytují jim v domácím prostředí lepší ergonomii, jež umožňuje najít ideální polohu a pozorovací úhel pro maximální pohodlí. Je to také první řada monitorů s komfortním průvodcem nastavením prostřednictvím integrovaného zobrazovacího softwaru.

Výkon zvukové technologie Poly ukazuje řada profesionálních bezdrátových sluchátek Poly Voyager Free 60, určená pro hybridní životní styl. Ať už se účastníte konferenčního hovoru nebo posloucháte své oblíbené hity, sluchátka Poly Voyager Free 60 poskytují až pět hodin hovoru s adaptivním aktivním potlačením hluku (ANC) a technologií WindSmart, eliminující rušivé zvuky z okolí. Standardní verze obsahuje nabíjecí pouzdro, jež umožňuje dalších 10 hodin hovoru, model Poly Voyager Free 60+ se dokonce dodává s chytrým nabíjecím pouzdrem. To je vybaveno dotykovým displejem OLED se snadným přístupem k funkcím ovládání hlasitosti a ztlumení zvuku, rychlým přehledem o výdrži baterie či o stavu hovoru a 3,5mm analogovým vstupem, ideálním pro zábavní systémy na palubách letadel. Bezdrátová sluchátka se nabízejí v uhlově černé nebo v pískově bílé barvě a mají elegantní, moderní design. Pomocí mobilní aplikace Poly Lens si uživatelé mohou nastavení zařízení Poly přizpůsobit a týmy IT mohou jejím prostřednictvím zařízení spravovat a získávat z něj informace.

Webová kamera HP 620/625 FHD pomáhá uživatelům, aby při on-line hovorech dobře vypadali a byli co nejlépe slyšet. Tato webová kamera s rozlišením FHD 1080p a certifikací Zoom má dva mikrofony s redukcí šumu, nastavitelné zorné pole a funkce pro videozáznamy včetně automatického ostření, sledování a zaostřování obličeje s využitím umělé inteligence a vylepšení osvětlení na pozadí. Díky kompatibilitě s funkcí rozpoznávání obličeje Windows Hello ušetří webová kamera drahocenné sekundy a zajistí snadné, rychlé a bezpečné přihlášení. Webová kamera zachytí každý úhel díky možnosti otáčení o 360 stupňů a naklápění o 90 stupňů, která zajišťuje větší flexibilitu. Udržitelnost její výroby spočívá ve skutečnosti, že 71 % materiálu pochází z použitých spotřebitelských plastů a obal se kompletně vyrábí z recyklovaného materiálu.

Nabíjecí myš HP 710 s kompaktním designem, tichým klikáním a s až 90denní výdrží baterie umožňuje uživatelům pracovat, kdekoli zrovna potřebují. Díky šesti programovatelným tlačítkům mohou uživatelé maximalizovat efektivitu svých pracovních postupů a bezproblémově pracovat na třech spárovaných zařízeních, která mohou používat různé operační systémy. Zařízení je z 60 % vyrobeno z použitých plastů. Myš je navržena v rámci programu pro příslušenství notebooků Intel Evo, s nimiž poskytuje maximální spolehlivost.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse