HP příslušenství pro hybridní práci

15. 5. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Hybridní práce neznamená jen práci na dálku, jde o zajištění prostředí vyhovující těm, kdo jsou přímo v místnosti, i těm, kdo se připojují na dálku. Společnosti HP a Poly nyní dodávají jednoznačně nejkomplexnější sadu pracovních videokonferenčních zařízení pro hybridní práci.

HP příslušenství pro hybridní práci

Nejnovější aktualizace softwaru Poly Video OS 4.0 přináší skvělé funkce, jako je režim více kamer řízený umělou inteligencí, který dokáže udržet v záběru několik řečníků současně, a zajistit tak opravdu interaktivní spolupráci na dálku. Operační systém Poly Video OS 4.0 je nyní k dispozici v multimediálních centrech Poly Studio X Series a v modulárním videokonferenčním systému Poly G7500. Poly Studio X70 je spolu s Poly G7500 prvním a jediným multimediálním centrem pro velké místnosti, certifikovaným pro Microsoft Teams. Kromě toho jsou k dispozici multimediální centra Poly Studio X pro systém Android, certifikovaná pro Google Meet.

Nedávno představená bezdrátová sluchátka Poly Voyager Free 60 Series zajistí jedinečný profesionální zážitek, ať už uskutečňujete osobní či konferenční hovor nebo posloucháte hudbu. Společnost HP představuje základní model Poly Voyager Free 60, určený pro použití s mobilními zařízeními. Dodává se se standardním nabíjecím pouzdrem. Řada zahrnuje tři verze: Poly Voyager Free 60, Poly Voyager Free 60 UC a Poly Voyager 60+ UC. Verze Poly Voyager Free 60 UC a 60+ UC jsou nyní certifikované pro Microsoft Teams a Zoom. Všechny modely jsou kompatibilní s předními audio a videokonferenčními aplikacemi.

Téměř 70 % uživatelů pociťuje při časté práci s počítačovou myší bolest v zápěstí, HP proto přichází s ergonomickou vertikální myší HP 920/925, jež poskytuje ruce uvolněnější, přirozeně vzpřímenou polohu. Nejvšestrannější ergonomická vertikální bezdrátová myš HP 920/925 je vybavená odnímatelnou opěrkou zápěstí, aby se dala používat i na cestách. Uživatele jistě potěší, že je vyrobená z recyklovaných materiálů a že její obal neobsahuje plasty.

Pokud se chcete i na cestách připojit k periferním zařízením stejně jako doma, můžete využít multiportový rozbočovač HP 4K USB-C, který se postará o jejich napájení. Toto kompaktní zařízení disponuje čtyřmi univerzálními porty USB-C s podporou více operačních systémů – 65W portem pro napájení notebooků, dvěma porty pro připojení a nabíjení příslušenství a dalším portem pro nabíjení nebo připojení k displeji s rozlišením 4K – při zachování plné funkčnosti.

Technologie DECT je považovaná za jednu z nejspolehlivějších forem mobilní komunikace pro maloobchod a vertikální odvětví. Bezdrátový IP telefon Poly Rove 20, který ji využívá, nabízí volnost pohybu a flexibilitu pro rozšiřování celého systému s tím, jak firmy rostou. Model Poly Rove 20 je telefon základní úrovně s jednou základnou a poskytuje robustní, bezpečnou komunikaci a konektivitu s velkým dosahem. Je vybavený baterií s výdrží až 35 hodin. Snadno se spáruje se základnovou stanicí Poly B1, která podporuje souběžné hovory a rozšiřuje hlasový rozsah. Telefon Rove 20 je kompatibilní se všemi IP telefony Rove a využívá nejnovější standardy bezdrátového zabezpečení DECT.

Ceny a dostupnost novinek na trhu v ČR

  • Řada Poly Voyager Free 60:
    • Poly Voyager Free 60 za 229,95 USD
    • Poly Voyager Free 60 za 279,95 USD
    • Poly Voyager Free 60+ za 329,95 USD
  • Bezdrátový IP telefon Poly Rove 20 DECT a základnová stanice B1 za 139 USD (IP telefon) a 279 USD (B1)
  • Ergonomická vertikální myš HP 920/925 bude v prodeji za 1 999 Kč (82,99 EUR) včetně DPH
  • Víceportový rozbočovač HP 4K USB-C bude v prodeji za 1 699 Kč (70,99 EUR) včetně DPH
Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse