Hybridní 4K meetingy s BenQ InstaShow VS20

21. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

4K bezdrátové prezentační zařízení využívá Plug-and-Play provozu vysílače a integruje do něj kameru a mikrofon. Samostatné zařízení pro bezdrátový přenos, které nabízí 4K rozlišení, integrovanou kameru a mikrofon, a zabezpečení informací na úrovni routeru pro hybridní schůzky.

Hybridní 4K meetingy s BenQ InstaShow VS20

BenQ InstaShow VS20 integruje kameru, mikrofon a možnost sdílení obrazovky do bezdrátového prezentačního systému. Součástí systému je tzv. Button, vysílač využívající Plug-and-Play provoz. Zařízení stačí zapojit, stisknout tlačítko a začít prezentovat. Je schopno pracovat s dalším vybavením v podobě externí kamery a reproduktorů. Prostřednictvím aplikace InstaShow VS Assist synchronizuje obsah schůzky na místě se vzdáleně připojenými účastníky, včetně možnosti rozdělení obrazovky na 4 separátní části.

InstaShow VS20 Button je vybaven integrovaným všesměrovým mikrofonem, který slibuje zachytit zvuk v okruhu 1,5 m. Všichni prezentující a diskutující mohou připojit svůj vysílač a nasdílet vlastní prezentační materiály. Systém je připraven v jednu chvíli přijímat signál až z 32 InstaShow VS20 vysílačů na bezdrátový přenos až do vzdálenosti 20 m.

Přenos videa ve 4K rozlišení a zvuku je podpořen vlastním routerem. Který využívá chipset s Clear Channel Assessment (CCA) pro stabilitu wifi. Kromě toho nabízí CVSS 3.0, zabezpečený přenos informací díky WPA2 a AES 128bit šifrování. Připojení vysílače k notebooku je možné přes HDMI i USB-C.

BenQ InstaShow VS20 bude k dispozici v průběhu června za doporučenou koncovou cenu 52 848 Kč s DPH v Česku, resp. 2202 euro s DPH na Slovensku.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse