Přírůstky do řady příslušenství Logitech Master

26. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Logitech představuje MX Keys S Combo, MX Keys S a MX Anywhere 3S, nejnovější přírůstky do prémiové řady Master cílící na uživatele uživatele, jako jsou softwaroví vývojáři a kreativní profesionálové. Přichází s funkcí Smart Actions v aplikaci Logi Options+ a novými produkty – sadou MX Keys S Combo, vylepšenou klávesnicí MX Keys S a myší MX Anywhere 3S.

Přírůstky do řady příslušenství Logitech Master

Funkce Smart Actions v aplikaci Logi Options+ vám dává možnost automatizovat opakující se akce, složené z posloupnosti několika úkonů, jediným stisknutím tlačítka. K dispozici jsou předdefinované akce (makra) pro automatizaci častých úkolů. Makra si může uživatel upravit.

Sada MX Keys S Combo obsahuje novou klávesnici MX Keys S, myš MX Master 3S a opěrku dlaně MX Palm Rest. Klávesnici s podsvícením a přizpůsobitelnými klávesami doplňuje myš s tichými tlačítky, rolovacím kolečkem a snímačem s rozlišením 8K DPI, který funguje na každém povrchu včetně skla.

Bezdrátová podsvícená klávesnice MX Keys S nabízí nízkoprofilové klávesy Perfect Stroke, které jsou vytvarovány pro lidské prsty. Klávesnice rozpozná, že se k ní přibližují ruce, a automaticky přizpůsobí jas podsvícení v závislosti na světelných podmínkách v místnosti, což lze individuálně nastavit i v aplikaci Logi Options+. Klávesnice je k dispozici v grafitové nebo světle šedé barvě a má nové rozložení kláves se třemi klávesami navíc: převod řeči na text, vypnutí/zapnutí mikrofonu a psaní emoji.

MX Anywhere 3S je bezdrátová myš s elektromagnetickým rolováním MagSpeed disponuje optickým snímačem s rozlišením 8K DPI, který dokáže pracovat prakticky na libovolném povrchu včetně skla.

Doporučená maloobchodní cena MX Keys S je 2 999 Kč, MX Keys S Plus (v balení s Palm Rest) 3 199 Kč, MX Keys S Combo 5 199 Kč, MX Anywhere 3S 2 399 Kč. Aplikaci Logi Options+ je možné stáhnout zdarma.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse