HP prémiové příslušenství - klávesnice, myš a webkamera

15. 4. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Bezdrátové myši HP 930/935 poskytují díky programovatelným tlačítkům velkou možnost individualizace. Také umějí bezproblémově pracovat na vice spárovaných zařízeních, která mohou používat různé operační systémy.

HP prémiové příslušenství - klávesnice, myš a webkamera

Programovatelná bezdrátová klávesnice HP 970/975 představuje univerzální řešení pro práci i domácí využití. Programovatelné klávesy dávají možnost podle uživatelských preferencí zajistit jednoduché zadávání jinak složitých příkazů, potřebných při hraní i práci, multimediální klávesy jsou tu pro intuitivní přetáčení nebo pozastavení záznamu nebo streamu.

Studiovou kvalitu bez studia nabízejí HDR kamery HP 960 / 965 vylepšené umělou inteligencí. Tyto 4K webové kamery automaticky korigují barvy, takže obraz vypadá věrně ve dne i v noci. Korekce barev a HDR automaticky přizpůsobí barevné podání, velký objektiv zajistí vynikající obraz i při slabém osvětlení. Duální mikrofony zachytí zvuk, který chcete sdílet, a zároveň potlačí nepatřičný hluk v pozadí. Navíc umějí automaticky sledovat mluvčího který tak zůstává vždy v centru obrazu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse