Wi-Fi router s podporou NVIDIA GeForce NOW - Acer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E

8. 11. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Nedávno uvedený bezdrátový router Acer Predator Connect W6 se zapojil do doporučeného programu NVIDIA GeForce NOW pro hry v cloudu. GeForce NOW podporuje více než 1 600 titulů a každý týden přibývají nové hry. Hráči si mohou zahrát AAA hry, jako jsou Cyberpunk 2077, Baldur's Gate III, A Plague Tale: Requiem a mnoho dalších. Nový router, který podporuje také specifikaci Wi-Fi 6E certifikovanou institutem TÜV Rheinland, je navržen tak, aby hráčům poskytl hraní her v cloudové herní službě GeForce NOW v rozlišení až 4K při 120 snímcích za sekundu nebo 1080p při 240 fps. Je určen pro mezinárodní trh pro volný čas a e-sporty, kde je rychlost rozhodující.

Wi-Fi router s podporou NVIDIA GeForce NOW - Acer Predator Connect W6 Wi-Fi 6E

Software QoS (Quality of Service) routeru vyvinula společnost Acer ve spolupráci se společností NVIDIA, prošel šestiměsíčním síťovým testováním. Aplikaci Acer Predator Connect Mobile lze stáhnout z obchodu Google Play nebo Apple App Store a použít ji ke vzdálené správě routeru Acer Predator Connect W6 prostřednictvím chytrého telefonu nebo tabletu.

Router je založen na 2GHz čtyřjádrovém procesoru Arm Cortex, 1GB DDR4 RAM, 4GB ROM, softwaru Hybrid QoS a poskytuje připojení k nově otevřené 6 GHz třípásmové síti Wi-Fi. Díky vícenásobnému připojení Wi-Fi 6E umožňuje router Predator Connect hráčům dosáhnout rychlosti až 7,8 Gb/s a zároveň podporuje nízké latence ~2 ms.

Samotný router Predator Connect W6 Wi-Fi 6E je vybaven několika technologiemi pro vytvoření ultrarychlé hybridní sítě. Software Hybrid QoS je kompatibilní s technologií Intel Killer Prioritization Engine a je navržen tak, aby detekoval a zrychloval síťový provoz. Hráči mohou převzít kontrolu díky prioritizaci zařízení a aplikací a posílit svůj signál kalibrací pokrytí signálu Wi-Fi do počítače odpovídajícím nastavením šesti antén. Příslušné kontrolky LED na routeru indikují sílu signálu pomocí řady barev.

Software ACS (Auto Configuration Server) nainstalovaný v routeru skenuje prostředí Wi-Fi a zjišťuje, zda a kde dochází k přetížení, a jednoduchým kliknutím umožňuje hráčům přejít na nejméně přetížený kanál. Software Intelligent Device Recognition umožňuje fungování routeru na jakémkoli (údaj výrobce) zařízení nebo aplikaci. Vestavěný Trend MicroTM Home Security Engine udržuje škodlivé weby a potenciální útoky na uzdě prostřednictvím bezpečnostní ochrany IoT.

Router Predator Connect W6 Wi-Fi 6E je k dispozici v regionu EMEA za cenu od 299 EUR. Přesné specifikace, ceny a dostupnost se budou lišit podle regionu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse