1,5 TB microSD karta s rychlostí čtení až 150 MB/s - SanDisk Ultra microSD UHS-I

12. 11. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Western Digital představila řadu nových řešení své značky SanDisk. Ve světě pixelových vzpomínek a digitalizovaných zážitků zůstává potřeba většího prostoru stálá. Ať už dokumentujete první krůčky dítěte, provádíte výzkum divoké přírody nebo zálohujete pečlivě vedenou hudební knihovnu.

1,5 TB microSD karta s rychlostí čtení až 150 MB/s - SanDisk Ultra microSD UHS-I

Nová 1,5 TB karta microSD je vhodná pro zařízení se systémem Android, Chromebooky a notebooky se systémem Windows a nabízí obrovský prostor i rychlost.

  • Překračování dosavadních limitů: Nejrychlejší 1,5 TB microSD UHS-I karta na světě s přenosovou rychlostí až 150 MB/s při čtení ve spojení se čtečkou karet SanDisk MobileMate USB 3.0 microSD navazuje na dědictví společnosti SanDisk v oblasti úložišť.
  • Široká kompatibilita: Rozšiřte své úložiště pro hostitelská zařízení, která podporují karty microSD UHS-I, jako jsou smartphony a tablety se systémem Android, Chromebooky a notebooky se systémem Windows.
  • K dostání s doporučenou cenou 4 499 Kč a vztahuje se na ně desetiletá omezená záruka.

Karty SanDisk PRO-CINEMA CFexpress typu B, které byly nedávno uvedeny na trh před veletrhem IBC2023, poskytují výkon potřebný k pořizování filmových záznamů kinematografické kvality.

  • Výkon pro kinematografii: Karta SanDisk PRO-CINEMA CFexpress typu B umožňuje uživatelům pořizovat videa v kvalitě 8K v kinematografické kvalitě. Dosahuje minimální udržitelné rychlosti záznamu 1 400 MB/s.
  • Odolný kryt: Odolá pádům z výšky až 1 metru a síle až 50 newtonů.
  • Kompatibilní s PRO-READER a PRO-DOCK 4: Karta PRO-CINEMA CFexpress typu B spolupracuje se čtečkami SanDisk Professional PRO-READER CFexpress a PRO-DOCK 4 (prodávají se samostatně) pro škálovatelné simultánní načítání.
  • Doporučená cena začíná na 11 536 Kč za 320 GB s doživotní omezenou zárukou.

Aktualizovaná nabídka SanDisk USB - flash disky s více konektory v různých barvách

  • SanDisk Ultra Dual Drive Luxe USB Type-C: Celokovový flash disk 2-v-1 flash disk má reversibilní konektory USB Type-C and Type-A a je k dispozici ve zlaté a stříbrné barvě. Automaticky zálohujte fotografie pomocí aplikace SanDisk Memory Zone.5 Tento disk je k dispozici v kapacitě až 1 TB a je vybaven rozhraním USB 3.2 Gen 1.
  • Dostupnost: Verze ve zlaté barvě bude dostupná od nadcházející zimy. Stříbrná je ke koupi za doporučenou koncovou cenu 509 Kč (64 GB)
  • SanDisk Ultra Dual Drive Go USB Type-C: úložiště, které funguje v zařízeních USB Type-C i Type-A s přenosovou rychlostí až 400 MB/s. Dvouúčelový otočný design pro konektory. Tento flash disk je k dispozici v kapacitách 64-256 GB v barvách Absinthe Green, Lavender a Navagio Bay a v kapacitě 1 TB v černé barvě.
  • Dostupnost: doporučená cena je 459 Kč za 64 GB
Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse