Sennheiser HD 660S2 - audiofilská sluchátka staví na dědictví legendárních HD 600

7. 4. 2023 19:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Sennheiser představila nový model audiofilských sluchátek Sennheiser HD 660S2. Staví na principech legendárních Sennheiser HD 600 a rozvíjí vylepšení, která přinesla již Sennheiser HD 660S. Pyšní se tak nejen zdokonaleným zvukovým projevem v celém frekvenčním pásmu, ale také širším frekvenčním rozsahem 8 Hz – 41,5 kHz. S křišťálovou čistotou zazní ty nejvyšší tóny, střední pásmo i nejhlubší basové frekvence. Nechybí ani sub-bas přesahující možnosti lidského sluchu, který prohloubí emotivní zážitek jak při poslechu tepající taneční hudby, tak při dramatickém nástupu tympánů symfonických děl.

Sennheiser HD 660S2 - audiofilská sluchátka staví na dědictví legendárních HD 600

Ty nejnáročnější nadchne bohaté balení, které kromě klasického nesymetrického kabelu a redukce z 6,5mm na 3,5mm Jack obsahuje i kabel pro symetrické připojení. S jeho pomocí lze zcela eliminovat indukované rušení a plně si vychutnat i ty nejjemnější hudební nuance. Samozřejmě nechybí ani certifikace Hi-Res Audio dokládající, že sluchátka přehrají každý detail daleko nad rámec CD kvality. Třešničkou na dortu je pak fakt, že se výroba vrátila do Irska, kde vznikali i jejich věhlasní předkové.

Nekompromisní zvuk plný detailů

Sennheiser HD 660S2 snoubí ověřené technologie s nejaktuálnějšími poznatky o konstrukci reproduktorů, díky čemuž posouvají kvalitu výsledného zvuku ještě dál. Konstruktéři přepracovali cívky sluchátek tak, aby se přiblížila legendárním HD 600 a 650. Impedance nových sluchátek tak stoupla na 300 ohmů a jejich cívka se může pochlubit vyšším výkonem i silnějším tlumícím efektem. Díky tomu se membrána pohybuje rychleji, přesněji a efektivněji přitom využívá vzduchové dutiny v silných magnetech. Výsledkem je nebývale konkrétní a vybroušený zvuk každého tónu s množstvím nových detailů, které v minulosti nebylo možné postřehnout. I při poslechu dobře známých oblíbených skladeb tak může posluchač objevovat nové dechberoucí nuance, o kterých dosud netušil.

Energie, skvělá dynamika a dokonalý bas

Díky rozšíření frekvenčního pásma se lze těšit také na ještě vyváženější projev v celém slyšitelném spektru i nebývalý přísun hudební energie, ze které se tají dech. Z nejnižšího klavírního A (27 Hz) běhá mráz po zádech, úderný zvuk kopáku (46-60 Hz) posluchače pohltí, jako by byl živý a syntetické zvuky taneční hudby vykouzlí úsměv na tváři každého milovníka hutných basů. Sennheiser HD 660S2 tak představují cestu k bohatému audiofilskému poslechu, který neunavuje, a přitom nechá posluchače pocítit sílu dokonale zvládnutého basu.

Cena a dostupnost

Audiofilská sluchátka Sennheiser HD 660S2 jsou dostupná za cenu 14 990 Kč.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse