Stolní skener A4 s podavačem - Canon imageFORMULA DR-S250N

14. 11. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Pro většinu organizací je skenování klíčovou součástí každodenního provozu. Tento stolní skener formátu A4 nabízí na rychlé sdílení souborů s velkým množstvím dokumentů. Poskytuje přístup ke sdílení dokumentů prostřednictvím lokální sítě (LAN) nebo přímo přes USB. Je vybaven novou funkcí webového skenování.

Stolní skener A4 s podavačem - Canon imageFORMULA DR-S250N

Zařízení lze snadno zprovoznit – uživatelé naskenují QR kód zobrazený na skeneru, získají tak připojení k aplikaci CaptureOnTouch LITE Web založené na prohlížeči skeneru. Skener je kompatibilní s řadou zařízení tabletů, PC, MacBooků a Chromebooků.

Je také vybaven funkcí přímého skenování (snímače CIS), která uživatelům umožňuje nastavovat pracovní postupy skenování přímo, bez nutnosti použití počítače nebo dalšího skenovacího softwaru. Díky tomu mohou zaměstnanci napříč pracovním kolektivem skenovat dokumenty přímo do e-mailu, sdílených složek a kolaborativních platforem, jako jsou Teams nebo Slack, stisknutím tlačítka.

Jakmile uživatel dokument naskenuje, lze pomocí optického rozpoznávání znaků (OCR) vytvářet soubory s možností úprav a vyhledávání. Skener posiluje zabezpečení přístupových míst v síti tím, že zajišťuje, aby skenované dokumenty nezůstávaly ve skeneru. Kromě toho mohou týmy IT spravovat uživatele, nastavovat omezení a přizpůsobovat nastavení předvoleb uživatelů při skenování prostřednictvím adresy aktivního adresáře nebo protokolu LDAP (Lightweight Directory Access Protocol).

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse