Jednoduché řešení pro správu a sdílení souborů, Synology DiskStation DS223j

18. 7. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Synology oznámila, že na trh uvádí dvoušachtové zařízení DiskStation DS223j, svůj nejnovější systém základní řady J určený k plnění potřeb domácích kanceláří a malých týmů. Podporuje hrubé úložiště o velikosti až 36 TB, je založeno na operačním systému DSM (DiskStation Manager), který obsahuje řadu aplikací pro zálohování, sdílení souborů a synchronizaci.

Jednoduché řešení pro správu a sdílení souborů, Synology DiskStation DS223j

Po vydání nové verze operačního systému DSM 7.2, které se očekává ke konci jara, bude zařízení DS223j prvním zařízením Synology NAS řady J s podporou souborového systému Btrfs. Ten umožňuje provádět automatické opravy souborů, a také přináší funkci Synology Snapshot Replication. Vytvářením častých snímků v časovém bodě mohou uživatelé vracet zpět nežádoucí nebo neúmyslné změny souborů.

Prostřednictvím služby Synology Photos mohou uživatelé zálohovat, sdílet a organizovat svoje fotografie. Služba Synology Drive umožňuje vzdáleně sdílet a synchronizovat soubory mezi počítači se systémem Windows, Mac a mobilními zařízeními.

Zařízení DS223j lze také integrovat s poskytovateli veřejných cloudových služeb, například Google Drive, Dropbox a Microsoft OneDrive, a umožnit tak uživatelům ukládat soubory do cloudových disků jiných firem nebo z nich a zajistit si tak skutečné vlastnictví těchto dat.

Služba Synology Surveillance Station pomáhá zajišťovat bezpečnost majetku. Díky podpoře více než 8300 IP kamer umožňují nástroje služby Surveillance Station monitorovat pořizovaná videa, detekovat události zabezpečení a analyzovat záznam. Lze monitorovat až 12 IP kamer, a prostřednictvím služby C2 Surveillance, záznam ze sledování šifrovat, archivovat a zálohovat do cloudu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse