Datová řešení pro malé týmy - Synology DiskStation DS224+ a DS124

10. 8. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Používají operační systém Synology DiskStation Manager (DSM) a nabízejí nástroje na ochranu a správu dat, vzdálený přístup k souborům a monitorování fyzických vlastností. Uživatelé mohou s jejich pomocí průběžně nebo ručně zálohovat pracovní stanice, notebooky a mobilní zařízení nebo využít možnost vytvoření uživatelského plánu záloh v systémech Windows a macOS.

Datová řešení pro malé týmy - Synology DiskStation DS224+ a DS124

Zařízení DS224+ je navrženo jako řešení pro nasazení typu edge pro malé až středně velké týmy a nabízí redundanci dat prostřednictvím jednoho disku v konfiguraci RAID nebo dvou šachet na disky pro úložiště. Zařízení DS224+ umožňuje synchronizaci dat na více serverech prostřednictvím metod, které podporují globální nasazení – od řešení synchronizace typu systém-systém přes hybridní úložiště až po veřejné cloudové služby.

Zařízení DS124 je určeno vlastníkům malých firem. Mobilní aplikace pro služby Synology Photos a Synology Drive umožní provádět zálohování i synchronizaci souborů. Synchronizace na vyžádání uživatelům umožňuje uložit většinu místně ukládaných dat do zařízení DS124.

Obě zařízení nabízejí správu souborů a sdílení prostřednictvím služby Synology Drive, privátního cloudového řešení, které kombinuje přístup nezávislý na platformě s ovládacími prvky soukromí.

Uživatelé mohou vytvářet zálohy složek, nastavení systému a softwarových balíčků uložených v zařízení Synology a ukládat je do cloudu, sekundárních systémů Synology a externích zařízení. Dále mohou uživatelé ve svých zařízeních vytvářet snímky dat v časovém bodě, přičemž snímky lze následně ukládat lokálně nebo do vzdáleného umístění.

Díky systému pro správu videa (VMS) Synology Surveillance Station s podporou více než 8300 ověřených IP kamer a zařízení ONVIF představují zařízení DS224+ a DS124 platformu pro správu sledování a záznamů. Uživatelé mohou nastavovat a spravovat kamery prostřednictvím rozhraní a šifrovat, zálohovat a archivovat záznamy.

Po doplnění o volitelné duální nahrávání ve službě Synology C2 Surveillance lze záznamy ukládat v cloudu a zajistit tak vzdálený přístup a doplňkové zálohování. Šifrování klient-server chrání streamy před neoprávněným přístupem a záznam s nízkou latencí zajišťuje uložení záznamu až do poslední sekundy před odpojením streamu z kamery.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse