Datové úložiště pro domácnosti a malé podniky - Synology DiskStation DS423

13. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Synology uvedla na trh 4šachtové zařízení DiskStation DS423, přírůstek do řady Value, určený jako víceúčelové řešení úložiště pro domácnosti a malé podniky.

Datové úložiště pro domácnosti a malé podniky - Synology DiskStation DS423

Díky podpoře maximálně 72 TB hrubého prostoru úložiště jsou velikost a kapacita zařízení DS423 vhodná pro zaměstnance pracující z domova nebo malé firmy. Využívá operační systém Synology DiskStation Manager (DSM) a nabízí tak řešení na organizaci a ochranu dat, spolupráci mezi různými místy a ochranu majetku prostřednictvím sledování pomocí videa. Systém DSM využívá souborový systém Btrfs, který nabízí automatické opravy souborů (ochranu dat před poškozením) a vytváření snímků v časovém bodě (které uživatelům umožňují vrátit zpět veškeré neúmyslné nebo škodlivé změny).

Pomocí služby Synology Drive mohou uživatelé zařízení DS423 spravovat, sdílet a synchronizovat data a mít k nim přístup odkudkoli z počítačů PC či Mac a mobilních zařízení. Podniky se zaměstnanci pracujícími z domova nebo geograficky rozsáhlými provozy mohou pomocí služby Drive ShareSync synchronizovat data mezi zařízeními Synology na různých místech.

Služba Synology Hybrid Share uživatelům umožňuje data ukládat do datových center Synology C2, přičemž často používané soubory se ukládají do mezipaměti jednoho nebo více systémů Synology NAS. Mezi výhody patří menší rozměry místního úložiště, synchronizace mezi více místy a rychlý místní přístup rychlostí sítě LAN.

Synology Surveillance Station je systém pro správu videa (VMS), který aktuálně chrání více než 500 000 lokalit po celém světě pomocí systému sledování kamerami. Nabízí podporu protokolu ONVIF a více než 8300 ověřených IP kamer.

Uživatelé mohou pomocí konfigurovatelného rozhraní zařízení DS423 nastavovat a spravovat až 30 kamer. Integrované funkce pomáhají šifrovat, zálohovat a archivovat záznamy a zároveň záznamy nahrávat do cloudu pomocí volitelné služby C2 Surveillance. Služba Surveillance Station je škálovatelná a vhodná pro nasazení všech velikostí – od malých firemních nasazení s několika kamerami až po rozsáhlá nasazení s tisíci zařízeními na stovkách míst.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse