Vizuální odometrie pro navigaci v prostoru - HTC VIVE XR Elite Business Edition

30. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost HTC VIVE představila profesionální verzi XR headsetu HTC VIVE XR Elite Business Edition. Predikce očekávají růst XR trhu do roku 2030 až na 345,9 miliard USD.

Vizuální odometrie pro navigaci v prostoru - HTC VIVE XR Elite Business Edition

VIVE XR Elite Business Edition kombinuje modulární XR headset se službami pro firmy, jako další přidal aplikaci VIVE Business+. Ta je založena na webovém rozhraní a umožňuje hromadnou správu vysokého počtu XR headsetů z jediného místa.

VIVE XR Elite Business Edition je vybaven vzdáleným sledováním stavu zařízení, umožňuje registraci do firemní flotily pomocí QR kódu, dávkovou konfigurací headsetu i nastavení správy uživatelů. Nechybí ani podpora MDM řešení, spolupracuje s VMWare.

Kiosk Mode je vhodný pro situace, jakými jsou veletrhy a školení, kdy zamezí omylem, nebo i záměrně opustit běžící aplikaci uživatelem. Vizuální Odometrie zbaví nutnost nastavovat hranice sledovaného prostoru pro každý headset zvlášť. VIVE Business Warranty & Services poskytuje podporu pro firemní organizace i delší záruky a přednostní servis.

VIVE XR Elite umožňuje barevný průhled do reálného světa. Do fyzického prostoru dokáže přenést 3D modely v měřítku 1:1 a nabízí tak možnost realistické interakce.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse