Řada WiFi 6 (802.11ax) přístupových bodů Zyxel se rozrostla o multigigabitové modely

28. 7. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Rodina přístupových bodů s podporou standardu WiFi 6, které jsou svými parametry alternativou k UniFi a jsou určené především pro malé a středně velké organizace, se rozrostla o multigigabitové prvky.

Řada WiFi 6 (802.11ax) přístupových bodů Zyxel se rozrostla o multigigabitové modely

Zyxel NWA55AXE je díky ochraně proti vodě a prachu na úrovni IP55 určený pro instalaci v exteriéru. Ve venkovním prostředí je vhodný i pro vytváření bezdrátového propojení mezi budovami - s technologií Zyxel Smart Mesh také pro vyšší dosahem signálu.

Interiérové přístupové body Zyxel NWA50AX PRO a NWA90AX PRO jsou určené pro malé a střední firmy požadující cenově dostupný WiFi 6 přístupový bod, který umožňuje připojení multigigabitovou rychlostí 3000 Mbps. Oba modely nabízejí Uplink port o rychlosti 2.5 G, překonává limit 1.0 G i při použití běžného kabelu Cat5e.

Přístupové body lze spravovat prostřednictvím cloudové platformy Nebula nebo lokálního rozhraní. Základní verze cloudové služby Nebula je zahrnuta v ceně. Pro přidávání nových přístupových bodů do sítě stačí pomocí chytrého telefonu načíst QR kód na zařízení, které následně během pár okamžiků automaticky převezme nastavení bezdrátové sítě od dříve instalovaných přístupových bodů.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse