Zyxel NWA55AXE - venkovní WiFi 6 přístupvý bod

5. 6. 2023 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Snad každý z nás chce na dovolené trávit co nejvíce času venku, a přitom nepřicházet o možnost být online. Díky přístupovému bodu Zyxel, který podporuje standard WiFi 6, mohou venkovní WiFi poskytovat i ty nejmenší provozovny.

Zyxel NWA55AXE - venkovní WiFi 6 přístupvý bod

Technologie určená primárně pro interiéry se WiFi moc nehodí do venkovního prostředí, což je přesně to místo, kde obvykle chceme trávit čas v letním období. Model NWA55AXE je zkonstruován speciálně pro venkovní použití, k čemuž napomáhá také krytí IP55 pro ochranu před vniknutím prachu a vody. Přístupový bod lze upevnit na stěnu nebo stožár a spravovat v cloudové platformě Nebula. Pro uživatele to znamená, že přístupový bod mohou kompletně a na dálku nastavit ze svého chytrého telefonu, tabletu nebo notebooku.

Kompatibilita modelu NWA55AXE, se standardem WiFi 6, slibuje vysokou rychlost připojení a schopnost zvládat velký počet připojených uživatelů. Dvě externí duální antény zajišťují pokrytí signálem.

Pokud provozujete venkovní podnik a chcete svým zákazníkům a hostům poskytnout co nejlepší WiFi, rozhodně byste měli o pořízení přístupového bodu uvažovat. Možná to bude právě Zyxel.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse