Acer Vero HL6810ATV - laserový projektor s vestavěným Android TV donglem

9. 6. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Projektory se chlubí rozlišením 4K UHD s kompatibilitou HDR10, které přinášejí zvýšený jas se 4000 ANSI lumeny díky mercury-free laser/LED hybridnímu zdroji světla. Acer Vero HL6810ATV je vybaven vestavěným Android TV donglem.

Acer Vero HL6810ATV - laserový projektor s vestavěným Android TV donglem

V souladu s politikou prosazování "trvalé udržitelnosti", jsou nové projektory řady Vero navrženy pro nižší spotřebu energie bez omezení výkonu a aby poskytovaly konzistentní jas s životností až 30 000 hodin. Je také vybavený hybridním zdrojem světla, které je 100% bez rtuti a v jeho konstrukci je použito 50 % recyklovaných PCR (post-consumer recycled) plastů.

Nabídka projektorů se rozšířila o projektory Acer Vero HL6810 a "chytré" projektory Acer Vero HL6810ATV pro domácí použití. Nové modely mají rozlišení 4K Ultra HD (3840×2160) a svítivost 4 000 ANSI lumenů díky hybridnímu zdroji světla laser/LED, takže poskytne obraz i v dobře osvětleném prostředí. Živé detaily slibuje i v těch nejtmavších scénách díky dynamickému kontrastnímu poměru 50 000:1 a schopnosti dosáhnout 105 % barevného gamutu Rec. 709 pro přesnost barev. Navíc jsou HDR10/HLG kompatibilní. Mimo jiné nabízí režim Fotbal, který optimalizuje scény promítané na větší plochy.

Vero HL6810ATV je vybaven vestavěným donglem Android TV umístěným v zadní části pro jednodušší instalaci a eliminaci zbytečných kabelů. Díky donglu Android TV nabízí "chytrý" projektor přímý přístup k službám a streamovacím aplikacím, jako jsou Netflix a YouTube. "Chytrý" projektor lze ovládat pomocí hlasových pokynů, pomocí speciálního dálkového ovladače nebo "chytrého" telefonu.

Projektory nabízejí možnost 1,3x zoomu, který slibuje lepší flexibilitu při nastavení a promítání v různých prostorech a jdou ruku v ruce s technologií korekce lichoběžníkového zkreslení HV a 4 rohů pro co nejlepší zobrazení. Projektor se také chlubí stupněm krytí IP5X, který chrání před možným poškozením vnějšími vlivy, a díky technologii Acer BlueLight Shield pomáhá snižovat negativní účinky vystavení očí diváků modrému světlu. Audiovizuální nadšenci mohou připojit své zesilovače nebo externí reproduktory prostřednictvím portu HDMI 2.0 (audio return) a vychutnat si 3D filmové zážitky díky podpoře Blu-ray 3D.

Třetí generace projektorů Acer Vero řady HL68 nyní využívá vysoce účinné a výkonné hybridní optické motory laser/LED, které promítají požadované barvy a jas a zároveň šetří až 48 % energie ve srovnání s projektory s lampou. Úsporný režim a funkce okamžitého zapnutí dále podporují záměr Vero produktů tím, že instinktivně minimalizují spotřebu energie při používání různých režimů nebo při nečinnosti.

Ceny a dostupnost

  • Acer Vero HL6810ATV bude v regionu EMEA k dispozici v červnu za cenu od 1 699 EUR.
  • Acer Vero HL6810 bude v regionu EMEA k dispozici v srpnu za cenu od 1 599 EUR.

Přesné specifikace, ceny a dostupnost se mohou lišit podle regionu.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse