Acer Wave 7 a Predator Connect W6x - síťové routery s Wi-Fi 7 a 6

17. 6. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Router Acer Wave 7 využívá nejnovější technologii Wi-Fi 7, zatímco router Predator Connect W6x využívá technologii Wi-Fi 6. Router W6x se může pochlubit dvoupásmovou konektivitou, využívající jak 2,4 GHz, tak 5 GHz frekvence, zatímco Wave 7 jde ještě dále s podporou až 6 GHz Wi-Fi 7.

Acer Wave 7 a Predator Connect W6x - síťové routery s Wi-Fi 7 a 6

Jsou vybaveny softwarem Hybrid Quality of Service (QoS) a Intel Killer Prioritization Engine, které spolupracují na identifikaci a upřednostňování kritického síťového provozu. Uživatelsky rozhraní usnadňuje nastavení a správu, zatímco vestavěný Trend Micro Home Network Security chrání síť a připojená zařízení před potenciálními hrozbami.

Acer Wave 7 využívá nejmodernější standard Wi-Fi 7 a nabízí rychlost až 6400 Mb/s. K dispozici jsou dvě konfigurace, uživatelé si mohou vybrat mezi kombinací 2,4 GHz a 5 GHz nebo kombinací 2,4 GHz a 6 GHz.

Wave 7 využívá podporu 320 MHz kanálu a technologii Multi-Link Operations (MLO), která umožňuje zařízením vysílat a přijímat data současně na různých frekvencích, což zvyšuje propustnost, minimalizuje latenci a snižuje rušení. Tento inovativní mesh systém umožňuje další rozšíření přidáním dalších přístupových bodů. Wave 7 je také vybaven třemi gigabitovými ethernetovými porty s přepínatelnou funkcí WAN/LAN a vestavěným zabezpečením Wi-Fi Protected Access (WPA).

Predator Connect W6x, navržený s ohledem na hráče, se chlubí podporou Wi-Fi 6 poskytující rychlost až 6000 Mb/s. Tento router je vybaven čtyřjádrovým procesorem, 1 GB paměti DDR4 RAM a 256 MB paměti ROM. Světelný indikátor LED na krytu navíc zobrazuje stav připojení k síti a nabízí tak praktickou vizuální nápovědu.

Hráči navíc mohou převzít kontrolu nad svou sítí na dálku pomocí obslužné aplikace Predator Connect, kterou lze od července stáhnout do "chytrých" telefonů nebo tabletů. Predator Connect W6x je také vybaven nabídkou portů, včetně čtyř gigabitových ethernetových portů pro připojení k síti LAN a jednoho 2,5 gigabitového ethernetového portu pro připojení k síti WAN.

Acer Wave 7 i Predator Connect W6x bude dostupný v regionu EMEA ve 3.čtvrtletí 2024.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse