Bose QuietComfort Headphones a Ultra Earbuds v nové barvě Moonstone Blue

21. 6. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Stejně jako většina výrobců sluchátek nabízí i americký výrobce Bose dlouhodobě své modely standardně v černém a bílém či kouřově bílém provedení. Kromě toho obohatí Bose několikrát ročně konkrétní model o limitovanou edici v unikátním barevném provedení. Nyní zařazuje Bose prozatím u dvou modelů sluchátek do stálé nabídky novou světle modrou barvu označovanou jako Moonstone Blue.

Bose QuietComfort Headphones a Ultra Earbuds v nové barvě Moonstone Blue

Kromě primární funkce reprodukce zvuku „hrají“ sluchátka také významnou roli módního doplňku. To potvrzuje mimo jiné i zájem o nedávno uvedený model malých otevřených sluchátek Bose Ultra Open Earbuds, která svým designem a konstrukcí připomínají více než kterýkoli jiný model výrazné náušnice. Přesto, že nejprodávanější je dlouhodobě u většiny modelů sluchátek černé provedení, část uživatelů nechce jít s davem. Pro tuto skupinu zařazuje nyní Bose do stálé nabídky sluchátka ve velmi elegantní světle modré barvě Moonstone Blue.

V tomto decentním, ale zároveň nepřehlédnutelném provedení jsou k dispozici aktuálně dvoje sluchátka – nejvyšší model malých špuntů Bose Ultra Earbuds a sluchátka přes uši Bose QuietComfort Headphones. K vytvoření optimálních poslechových podmínek i k potřebnému soustředění v open space kancelářích využívají oba modely legendární potlačení okolních ruchů (ANC) Bose.

Mezi nejzajímavější vlastnosti špuntů Bose QuietComfort Ultra Earbuds, která získala řadu světových ocenění, patří špičková reprodukce zvuku, vynikající ANC, individuální přizpůsobení zvuku podle naměřené odezvy ušního zvukovodu, pevné a přesto pohodlné uchycení v uších pomocí dvou měnitelných silikonových částí, šestihodinová výdrž na baterie a powerbanka v ochranném pouzdru umožňující rychlé trojnásobné nabití na cestách. Díky designu kombinujícím matnou pastelovou barvu a lesklé prvky působí sluchátka téměř jako šperk. Díky uvedeným vlastnostem a volitelnému režimu propustnosti jsou vhodná i pro využití při sportu.

Sluchátka Bose QuietComfort Headphones vynikají kromě tradičně skvělého zvuku i ANC také velmi pohodlným provedením založeném na ikonickém designu, kterého se značka Bose drží už celou řadu let. Tento model je nástupcem sluchátek QuietComfort 45. Ovládat všechny nejpoužívanější funkce včetně aktivace propustného režimu či přepínání mezi třemi přednastavenými úrovněmi potlačení okolních ruchů lze pomocí fyzických tlačítek zasazených do náušníků. Další funkce, jako například nastavení ekvalizéru nebo detailnější možnosti ANC, jsou k dispozici prostřednictvím aplikace Bose.

Oba uvedené modely sluchátek v barvě Moonstone Blue jsou v prodeji u vybraných prodejců za stejnou cenu, jako ostatní barevná provedení. Doporučená koncová cena špuntů Boxe QuietComfort Ultra Earbuds je 8 990 Kč a sluchátka Bose QuietComfort Headphones jsou v prodeji za 9 990 Kč.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse