D-Link Wi-Fi 6 Smart Mesh routeru AQUILA PRO AI AX3000 (M30) s umělou inteligencí

26. 4. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Router MIT (Made in Taiwan) je navržen tak, aby řešil tři nejčastější problémy uživatelů Wi-Fi: pokrytí, rychlost a spolehlivost. AQUILA PRO AI M30 se může pochlubit elegantním designem (s možností montáže na stěnu). Průlomový design skrývá pět vnitřních antén, které poskytují vylepšené 360stupňové trojrozměrné pokrytí.

D-Link Wi-Fi 6 Smart Mesh routeru AQUILA PRO AI AX3000 (M30) s umělou inteligencí

Díky kompatibilitě s hlasovým ovládáním Amazon Alexa a Google Assistant můžou uživatelé spravovat chytrou domácnost. AQUILA PRO AI M30 kombinuje estetiku a funkčnost a poskytuje Wi-Fi řešení, které domácí síti poskytuje připojení.

AX3000 Wi-Fi 6 Smart Mesh Router využívá unikátní design anténního pole k rozšíření silnějšího Wi-Fi signálu, posílení sférického pokrytí a odstranění tzv. mrtvých zón. Jedna jednotka může pokrýt až 260 m2 a lze ji rozšířit přidáním dalších zařízení řady AQUILA PRO AI.

Díky technologii Wi-Fi 6 poskytuje AQUILA PRO AI M30 rychlosti až 3 Gbps, šířku pásma 160 MHz, jeden gigabitový internetový WAN port a čtyři gigabitové LAN porty pro kabelové zařízení, jako jsou chytré televize, herní konzole nebo PC.

AQUILA PRO AI M30 využívá technologie s umělou inteligencí, včetně funkcí AI Wi-Fi Optimiser, AI Mesh Optimiser a AI Traffic Optimiser. AI Wi-Fi Optimiser vybírá optimální kanál pro minimální rušení signálu, zatímco AI Mesh Optimiser poskytuje pokrytí bezdrátové sítě pomocí automatického výběru cesty a funkcí samooprav. AI Traffic Optimiser je příslibem pro nepřerušované streamování 4K/8K videa a videohovory s technologií QoS založenou na AI.

AQUILA PRO AI M30 vyhovuje šifrování WPA3 a standardům IEC 62443-4-1. Chrání tím vaši síť před neoprávněným přístupem. Nabízí také rodičovskou kontrolu a možnost vytvoření samostatné sítě pro hosty.

Šasi je vyrobeno z části recyklovaného materiálu (PCR). Balení používá 99 % přírodního rostlinného inkoustu bez minerálních olejů (MOF) a design obalu snižuje spotřebu tiskového inkoustu víc než o 55 %. M30 také využívá funkci Wi-Fi 6 Target Wake Time (TWT) ke snížení spotřeby energie a nabízí zdravotní režim, který automaticky utlumí router během noci.

Mesh router AQUILA PRO AI AX3000 (M30) je v České republice a na Slovensku k dispozici za doporučenou maloobchodní cenu 2 199 Kč / 89,90 eur včetně DPH.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse