Epson Workforce Pro EM-C800RDWF a EP-C800RDW - pracovní tiskárny s nízkou spotřebou inkoustu

13. 9. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Epson uvedla na trh novou multifunkční tiskárnu Workforce Pro EM-C800RDWF a novou tiskárnu Workforce Pro EP-C800RDW. Oba produkty tisknou ve formátu A4 a jsou vybaveny technologií Epson RIPS (Replaceable Ink Pack System) poskytující vysokokapacitní inkoust na malém instalační prostoru společně s nízkým příkonem a rychlým tiskem první strany.

Epson Workforce Pro EM-C800RDWF a EP-C800RDW - pracovní tiskárny s nízkou spotřebou inkoustu

Tyto tiskárny používají inkoustovou technologii Epson Heat-Free a při tisku nevyžadují žádné teplo, proto spotřebují méně energie než srovnatelné laserové tiskárny. Mimo jiné to také znamená, že se nepotřebují rozehřívat z režimu spánku – první černobílou stránku vytisknou za pouhé 4,8 sekundy.

Vzhledem k rychlosti tisku až 25 str./min, kapacitě papíru s volitelnými kazetami až na 1 830 listů a intuitivnímu uživatelskému rozhraní jsou tyto tiskárny ideální pro malé pracovní skupiny s vysokými nároky na objem tisku, ať už v malých a středních firmách nebo jako součást větší firemní flotily. Model Workforce Pro EM-C800RDWF rovněž umožňuje oboustranné skenování až 60 obr./min. A protože jsou oba produkty kompatibilní s širokou škálou produktů Epson a vybraných řešení třetích stran, lze je snadno integrovat do stávajících flotil, pracovních postupů a systémů správy.

Tiskárny budou dostupné od října 2024.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse