LOEWE We. HEAR pro - reproduktor Kyliana Mbappého

19. 9. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Německá značka luxusní spotřební elekroniky LOEWE se do historie nesmazatelně zapsala, když na svém stánku na 8. berlínské rozhlasové show v roce 1931 představila vůbec první plně elektronický televizor. Od té doby si hrdě zakládá na své inovační síle, tradici, unikátním designu a řemeslné dokonalosti "Made in Germany”. Nyní uvádí na náš trh první produkt své nové řady We. By LOEWE - exkluzivní limitovanou edici bezdrátového reproduktoru We. HEAR pro, který vznikl ve spolupráci s fotbalovou hvězdou Kylianem Mbappém.

LOEWE We. HEAR pro - reproduktor Kyliana Mbappého

Reproduktor zcela nové konstrukce navržený vynálezcem televizoru LOEWE spolu s fotbalovou hvězdou světového formátu Kylianem Mbappém. Tak se dá zkráceně charakterizovat novinka We. HEAR pro, kterou uvádí na náš trh německá značka LOEWE v exkluzivní limitované edici. We. HEAR pro odvádí při reprodukci zvuku stejně špičkový výkon, jako Kylian Mbappé na hřišti ve svém aktuálním dresu Realu Madrid. Design a technologie se u tohoto reproduktoru snoubí v jedinečný působivý koncert, který může bez přestávky trvat až 24 hodin. Tak dlouho vydrží jeho vestavěná baterie na jedno nabití.

We. HEAR pro není reproduktor, který zapadne do nekonečné řady podobných produktů na trhu. Jeho zcela nová konstrukce využívající čtveřici aktivních měničů s dalšími dvěma pasivními zářiči zajišťuje spolu se zesilovačem s hudebním výkonem 100 wattů špičkový zvuk. Posuvný dotykový panel umožňuje ovládání úrovně hlasitosti, basů a výšek a válcovitý design vyvedený v černé, žluté a modré barvě s iniciály spolutvůrce „KM“ z něj dělají reproduktor, který z řady vybočuje.

Inovativní technologie Loewe true wireless multi pairing (TWMP) dokáže propojit do jednoho hudebního systému současně až 14 reproduktorů, což vytváří potenciál pro sestavení adekvátního zvuku pro opravdu velkou party. Odolnost odpovídající standardu IPX6 mu zajišťuje ochranu před proudem tryskající vody a rychlé doplnění baterie umožňuje podpora ultra rychlého PD dobíjení prostřednictvím konektoru USB-C. Pro handsfree hovory je vybaven mikrofonem a vestavěný 3,5 mm stereo jack umožňuje poslech hudby i z kabelem připojeného zdroje. Reproduktor We. HEAR pro podporuje Bluetooth protokoly A2DP, AVRCP, AAC, jeho rozměry jsou přibližně 28,0 x 13,8 x 13,5 cm a váží 2,2 kg.

Na českém trhu je reproduktor We. HEAR pro v prodeji za maloobchodní cenu 6.990,- Kč.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse