Sennheiser Accentum True Wireless - bezdrátová sluchátka s True Response měniči

8. 6. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Sluchátka se chlubí ergonomií, hybridním aktivním potlačením šumu (ANC), špičkovým zvukem audiofilských True Response měničů vyráběných v Irsku a celodenní výdrží baterie. Tu lze rychle dobíjet skrze USB-C, ale výrobce nešetřil a do dobíjecího pouzdra, s jehož pomocí sluchátka nabídnou 28 hodin poslechu, integroval i bezdrátové Qi nabíjení.

Sennheiser Accentum True Wireless - bezdrátová sluchátka s True Response měniči

Sluchátkům nechybí ani nejmodernější technologie v čele s Bluetooth 5.3, podporou Auracast a kodeky aptX, AAC i LC3. Opomenout však nelze ani špičkovou ergonomii a design, za který si sluchátka vysloužila ocenění Red Dot Award 2024.

Sluchátka Accentum True Wireless se chlubí pohodlným ergonomickým tvarem, který slibuje využít 8hodinovou výdrž baterie i výkon 7mm True Response měničů. Ty novinka sdílí s top modelem výrobce Momentum True Wireless 4. Na posluchače tak čeká slibovaný frekvenční rozsah 5 Hz – 21 kHz.

Technologie hybridního ANC, která při potlačení okolních ruchů reaguje na okolní prostředí, zlibuje skvělou efektivitu baterie i výkon. Transparentní režim pak usnadní komunikaci s okolím a bezpečný pohyb v rušných městech, aniž by bylo nutné sluchátka vyjmout ze zvukovodu. Dotykové ovládání sluchátek je možné stejně jako zvuk snadno přizpůsobit přímo v mobilní aplikaci.

Bezdrátové připojení skrze Bluetooth 5.3 s podporou LE Audio, podpora kodeků SBC, AAC, aptX a LC3 přitom slibuje vynikající kvalitu zvuku bez ohledu na zdroj. Auracast navíc slibuje kompatibilitu s těmi nejmodernějšími zařízeními. Umožní totiž propojení s neomezeným množstvím zvukových zařízení jako jsou "chytré" zvonky či chůvičky, a také poslech oficiálních vysílání například na letištích či v posilovnách.

Cena a dostupnost

Sluchátka Sennheiser Accentum True Wireless jsou již dostupná za cenu 5 100 Kč

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse