WD My Passport Ultra, 20th Emerald Anniversary Edition - 20 let s daty na cestách

18. 10. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Miliony lidí na celém světě důvěřují externímu disku WD My Passport při ukládání a zálohování dat a to od jeho uvedení na trh v roce 2004. U příležitosti významného výročí uvádí Western Digital Corp. (NASDAQ: WDC) na trh externí disk WD My Passport Ultra, 20th Emerald Anniversary Edition. Za dobu existence disků My Passport poskytla společnost Western Digital uživatelům po celém světě přibližně 180 exabytů* datového úložiště, což odpovídá až 18 miliardám hodin HD videa, až 46 bilionům fotografií nebo až 35 bilionům hudebních skladeb†.

WD My Passport Ultra, 20th Emerald Anniversary Edition - 20 let s daty na cestách

Před prvním uvedením disku WD My Passport měli uživatelé omezené možnosti, pokud šlo o to, vzít si důležité soubory s sebou na cesty. V roce 2004 přinesl disk My Passport zjednodušené řešení: přenosný produkt, který nabízel velké množství úložného prostoru pro mnoho typů digitálních souborů, včetně videí, hudby, fotografií a dokumentů. To, co začalo jako jednoduché řešení s kapacitou 40 GB*, se zvětšilo až 150krát a nyní má 2,5“ přenosný pevný disk s nejvyšší kapacitou na světě až 6 TB* úložného prostoru.

Disk má krásným smaragdový design a smaragd tradičně znamená věrnost, klid a bezpečí. My Passport v provedení 20th Emerald Anniversary Edition pokračuje v odkazu spolehlivosti a odolnosti produktů Western Digital a pomáhá zachovat výjimečné okamžiky v bezpečí.

Přenosný pevný disk My Passport Ultra ve smaragdové edici ke 20. výročí s elegantním designem a eloxovaným kovem ve vzpomínkové odvážné smaragdové povrchové úpravě nabízí zvýšenou odolnost a ochranu, abyste si mohli bez obav vzít obsah na cesty.

  • Kompatibilita: Připraven k použití ihned po vybalení a univerzálně kompatibilní s počítači Windows PC, Mac, mobilními telefony, tablety a dalšími zařízeními s rozhraním USB-C.
  • Velká kapacita: Rozsáhlé možnosti ukládání s kapacitou až 6 TB*, která poskytuje dostatek prostoru pro ukládání fotografií, videí, hudby, důležitých dokumentů a dalšího obsahu.
  • Vylepšený software: Chytřejší zálohování díky dodávanému softwaru Acronis True Image pro správu zařízení Western Digital, který také pomáhá chránit před ransomwarem.
  • Ochrana heslem: Ochrana heslem a 256bitové hardwarové šifrování AES pomáhá chránit důležité soubory.

Disky My Passport Ultra, 20th Emerald Anniversary Edition je nabízen s tříletou omezenou zárukou, doporučená maloobchodní cena 2.720,- Kč u kapacity 2 TB*.

* 1EB = 1 kvintilion bajtů. 1 TB = 1 bilion bajtů. 1 GB = 1 miliarda bajtů. Skutečná uživatelská kapacita může být nižší v závislosti na provozním prostředí.

† Hodiny HD videa: Na základě rozlišení 1920*1080 Full HD @ 30 fps, 145 MB/min, formát DV. Fotografie: Na základě snímku 13,75 MP, JPEG s průměrnou velikostí souboru 3,5 MB. Hudební skladyby: Založeno na skladbách MP3 s průměrnou velikostí souboru 4,6 MB, přenosovou rychlostí 128 Kb/s a průměrnou délkou každé z nich 4 minuty. Skutečné výsledky uživatelů se budou lišit v závislosti na přenosové rychlosti, rozlišení, obsahu, kompresi souboru, formátu souboru, velikosti souboru, hostitelském zařízení, předem nahraných souborech, rozlišení, nastavení, softwaru a dalších faktorech.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse