Western Digital představil 2,5'' pevné disky s nejvyšší kapacitou 6 TB

20. 5. 2024 07:00    Rubrika: Příslušenství    Autor: TZ

Společnost Western Digital nyní zvyšuje kapacitu přenosných pevných disků napříč svými produktovými řadami WD, WD_BLACK a SanDisk Professional. Tyto externí přenosné disky se nyní mohou pochlubit nejvyšší úložnou kapacitou v 2,5″ formátu pevného disku na světě. Řada přenosných pevných disků WD My Passport, WD_BLACK P10 Game Drive a SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD budou nyní k dispozici v kapacitách 6 TB*.

Western Digital představil 2,5'' pevné disky s nejvyšší kapacitou 6 TB

Disk My Passport Ultra je přenosné úložné řešení, které je vybaveno technologií USB-C a kovovým designem. Je připraven k použití ihned po vybalení z krabice. Jeho ochrana heslem s 256bitovým hardwarovým šifrováním AES pomáhá udržet cenný obsah v bezpečí. Pevné disky My Passport jsou k dispozici v různých barvách.

Herní disk WD_BLACK P10 umožňuje hráčům vybavit herní konzoli nebo počítač nástroji pro zvýšení výkonu. Díky kapacitě 6 TB*, která je nyní k dispozici a která umožňuje uložit až 150 her, je disk určen pro hráče, kteří chtějí vylepšit úložiště své konzole nebo počítače.

S diskem SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD získají uživatelé externí disk s odolností proti nárazům, dešti, prachu a rozdrcení podle normy IP54.

Ceny

  • 6TB* WD My Passport Ultra a 6TB* WD My Passport Ultra pro Mac se prodávají za doporučenou maloobchodní cenu 5 509 Kč respektive 5 634 Kč. 6TB* WD My Passport a WD My Passport for Mac se prodávají za doporučenou maloobchodní cenu 5 056 Kč respektive 5 157 Kč. 6TB* WD My Passport, Works with USB-C se prodává za doporučenou maloobchodní cenu 5 056 Kč.
  • Herní disk WD_BLACK P10 s kapacitou 6 TB* se prodává za doporučenou maloobchodní cenu 5 308 Kč.
  • 6TB* SanDisk Professional G-DRIVE ArmorATD se prodává za doporučenou maloobchodní cenu 7 305 Kč. Disk bude k dispozici do konce tohoto měsíce.

* 1 TB = jeden bilion bajtů. Skutečná uživatelská kapacita může být nižší v závislosti na provozním prostředí.

Příslušenství . Tiskové zprávy

Diskuse