Acer SpatialLabs TrueGame, 3D obraz přímo z displeje, bez brýlí

23. 2. 2023 17:55    Rubrika: Technologie    Autor: TZ

Stereoskopická 3D technologie Acer SpatialLabs TrueGame nabízí nový režim 3D Ultra, zesílenou podporu stereoskopického 3D vykreslování a nové herní profily, které si můžete vychutnat.

Acer SpatialLabs TrueGame, 3D obraz přímo z displeje, bez brýlí
  • Režim 3D Ultra v nástroji SpatialLabs TrueGame umožňuje kromě herního režimu 3D+ proniknout hráčům hlouběji do světa 3D her
  • Hráči si mohou díky funkci 3D Sense přizpůsobit stereo 3D efekty podle svých vizuálních a výkonnostních preferencí
  • Aplikace SpatialLabs TrueGame odemyká stereoskopické 3D hraní jedním kliknutím a zpřístupňuje AAA tituly, jako jsou God of War, Kena:Bridge of Spirits, Octopath Traveler, Ori and the Will of the Wisps a Psychonauts 2
  • Nové fórum TrueGame v komunitě SpatialLabs je určeno pro hráče, kteří si tak mohou vyměňovat nápady a zkušenosti

Společnost Acer oznámila významnou aktualizaci své herní aplikace SpatialLabs TrueGame, která umožňuje hrát 3D hry bez brýlí, a to přidáním režimu 3D Ultra. Tato nová funkce nabízí hráčům dokonalý zážitek z 3D her díky vylepšeným možnostem stereoskopického vykreslování, které promítá obraz s hloubkou a realistickou 3D geometrií. Aplikace SpatialLabs TrueGame byla navržena pro hráče, kteří rádi objevují a ztrácejí se v pohlcujícím hraní, a slouží jako prostředek k prozkoumávání a poznávání nových realit, když se vydávají na výpravy za poklady a slávou.

Nová aktualizace obsahuje také 3D Sense, což je soubor konfigurací 3D stereoskopických efektů, které odpovídají preferencím hráčů, pokud jde o vizuální detaily, efekty a intenzitu 3D hloubky. TrueGame umožňuje prezentovat hru způsobem, který je ideální pro různé hráče, a nadále podporuje herní tituly s novými profily přidávanými každý měsíc, včetně aktuálního seznamu AAA titulů a bývalých špičkových klasik, které si uživatelé mohou vychutnat v plné 3D kráse.

„Vývoj her je umělecká forma, která vyžaduje, aby vývojáři přenesli své sny do úžasně realistických a okouzlujících 3D světů. Je to úsilí, které vyžaduje obrovskou investici času a kreativity,“ řekl Jerry Kao, spoluředitel společnosti Acer Inc. „Zážitky dnešních hráčů ze sledování jsou značně omezeny zařízeními s 2D displejem. To se s technologií SpatialLabs TrueGame změní, protože pokračujeme v posouvání hranic 3D herního zážitku přidáním plného geometrického 3D a využíváním potenciálu stereoskopické 3D technologie.“

SpatialLabs TrueGame 3D Ultra – nekompromisní 3D herní zážitky

Režim SpatialLabs TrueGame 3D Ultra přináší do herního světa nové zážitky ze stereoskopického 3D výkonu a umožňuje hráčům ponořit se do nové oblasti 3D zábavy. Využívá kombinaci řešení SpatialLabs pro sledování očí, stereoskopického 3D zobrazení a technologií vykreslování scén v reálném čase, aby oživil úchvatné 3D scény, objekty a postavy. Uživatelé si mohou okamžitě vychutnat stereoskopické 3D hry pouhým kliknutím, protože patentovaná funkce One-click Game Play umožňuje TrueGame automaticky spouštět nainstalované hry s jejich předem nakonfigurovanými 3D profily. Díky tomu, že SpatialLabs TrueGame využívá informace, které vývojáři zahrnují do her o shaderech a 3D geometrii, nabízí režim 3D Ultra přidáním druhé virtuální kamery podmanivé zážitky, které nemají obdoby.

Herní profily, které podporují nový režim TrueGame 3D Ultra, zahrnují nejnovější AAA tituly a seznam oblíbených herních titulů, které je třeba prozkoumat. Díky snadnému používání aplikace TrueGame a přidání optimalizovaného profilu 3D Ultra si mohou 3D nadšenci snadno vychutnat plynulejší a širší škálu stereoskopických 3D efektů bez brýlí, speciálně vyvinutých pro každý jednotlivý herní titul. Hráči a fanoušci 3D her se v aplikaci TrueGame také mohou vzájemně zapojit do fóra TrueGame komunity SpatialLabs, což je otevřený prostor, kde mohou vyjádřit své nápady, sdílet své zkušenosti a učit se od ostatních hráčů.

Dostupnost

Režim 3D Ultra ve SpatialLabs TrueGame bude spuštěn aktualizací softwaru na konci ledna 2023. Bude jej podporovat také herní notebook Predator Helios 300 SpatialLabs Edition a monitor Acer SpatialLabs View.

Technologie . Tiskové zprávy

Diskuse