ASUS 3600 - PC šasi s neotřelým designem

21. 11. 2004 20:02    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK Computer oznámil uvedení zcela nového PC šasi, s názvem Vento 3600, na český a slovenský trh. ASUS Vento 3600 nabízí praktické funkce a je předurčen pro stavbu vysoce náročných herních systémů. K hlavním přednostem patří unikátní řešení dvířek (vertikální otvírání), snadný přístup dovnitř skříně, bez nutnosti použití nářadí a vynikající rozšiřitelnost. Tyto vlastnosti umožňují například rychlou instalaci optické mechaniky, pevného disku a nejrůznějších PCI komponent.

ASUS 3600 - PC šasi s neotřelým designem

Magická maska – vertikální přední dvířka
Tato exkluzivní vlastnost slouží k ochraně komponent zasazených v předním panelu a současně dotváří celistvost skříně. Jednoduchým stlačením spodní části dvířek je odemknete a ty se pak hladce vyhoupnou vzhůru, aby odhalily pole pro optické mechaniky, čtečku karet a další vstupně/výstupní zařízení, která mohou být umístěna ve skříni Vento 3600. Kromě toho je tento způsob otvírání a zavírání dvířek praktičtější, než u dvířek, která se otvírají do strany.

Větrání
Díky podpoře 80 mm ventilátoru v přední části a 120 mm v zadní části skříně dokáže Vento 3600 maximalizovat průtok vzduchu uvnitř sytému a efektivně ho tak ochlazovat. Postraní větrací otvory se vzduchovými kanály umožňují průchod chladného vzduchu, který snižuje teplotu CPU. Vento 3600 je tak dostatečně připraven i pro nejnovější procesory Intel Prescott Pentium 4, které jsou na kvalitním chlazení závislé.

Rozšiřitelnost
Vento 3600 nabízí čtyři pozice pro 5,25“ a čtyři pozice pro 3,5“ mechaniky, šest PCI slotů, jeden slot AGP 8x, čtyři USB 2.0 porty a dva audio porty (všechny v předním panelu). Uživatelé tak do systému mohou nainstalovat velké množství optických mechanik, pevných disků, zvukových karet, síťových karet a dalších komponent.
Snadná instalace komponent a údržba systému
Přístup do skříně Vento 3600 je velice jednoduchý a není k tomu zapotřebí žádné nářadí. Stačí otočit knoflíkem a otevřít bočnici obdobně jako otevíráte normální dveře. Kromě toho Vento 3600 nabízí i další vlastnosti, které umožňují snadnou instalaci komponent.

Životnost
Díky speciálnímu UV nátěru je dosaženo vynikající ochrany před poškozením skříně (odolnost proti prasklinám a poškrábání) při přemísťování. Díky tomuto nátěru vypadá Vento 3600 stále výtečně.

Technické parametry ASUS Vento 3600:

  • šasi: 0,8 mm SECC bez šroubů, mATX
  • pozice (šachty) pro mechaniky: 4x 5,25“, 1x 3,5“ ext., 3x 3,5“ int.
  • přední I/O porty: 4x USB 2.0, 2x audio
  • větrání: přední ventilátor 80 mm, zadní ventilátor 120 mm, boční ventilační otvory se vzduchovými vývody

Více informací o společnosti ASUS a jejich produktech najdete na: www.asus.com.

Tiskové zprávy

Diskuse