Nokia N-Gage - inovace Pocket Kingdom

22. 11. 2004 13:50    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia zveřejnila další inovativní prvky hry Pocket Kingdom: Own The World, první světové online mobilní hry pro velký počet hráčů určené pro platformu N-Gage. Kromě toho společnost Nokia potvrdila, že hra Pocket Kingdom je hotova a příští týden bude zahájena její distribuce po celém světě. V rámci hry Pocket Kingdom: Own The World hráči usilují o vybudování mocného online impéria, přičemž v této snaze soupeří s dalšími hráči po celém světě. Jedná se o bojovou, akční a strategickou hru zasazenou do prostředí fantasy.

Nokia N-Gage - inovace Pocket Kingdom

Zpravodajství ze hry Own The World (Own The World News Report) je zpravodajský kanál, který 24 hodin denně v reálném čase informuje o aktuálním vývoji situace v herním světě Pocket Kingdom. Internetová stránka „My PK“ poskytuje náhled do „království v kapse“ (Pocket Kingdom) kteréhokoli hráče. Jakmile se hráč se svou hrou zapojí online, aktualizuje se jeho stránka o statistické údaje, jako je bodování jeho dovedností (skill ratings), počet získaných jednotek a umístění hráče v žebříčku nejlepších vlastníků (All-Time Owner Board) a v žebříčku plenitelů (All-Time Looter Board).

„Prvky jako internetové stránky My PK a Own The World News Report jsou unikátní jak v oblasti mobilních her, tak v oblasti online her pro velký počet hráčů obecně,“ říká Scott Foe, producent hry Pocket Kingdom ze společnosti Nokia. „Hráči mohou sdílet informace o svých vlastních „královstvích“ či dokonce sledovat nejnovější úspěchy svých přátel i potenciálních nepřátel. Zpravodajství The Own The World News Report umožňuje hráčům poslouchat zprávy o událostech, k nimž dochází na mapě země Ulgress (Map of Ulgress), i ve chvílích, kdy nejsou připojeni a nesnaží se bojovat s dalšími hráči po celém světě.“
Reset Jen, zvláštní virtuální zpravodaj království Pocket Kingdom, prezentuje zprávy ze hry Own The World s nespisovným britským přízvukem, který vychází z nejnovějších textů k technologii řeči. Čtyřiadvacetihodinové zpravodajství podává informace i pronikavé a zábavné komentáře k nejnovějším bitvách, a také aktuální údaje o prodejích v aukci, kde mohou hráči prodávat artefakty, které vytvořili nebo získali pleněním.

Stránka „My PK“ obsahuje téměř veškeré informace o královstvích Pocket Kingdom jednotlivých hráčů. Hosting stránky poskytuje hráčům Fabbis, famózní osobní asistent, který je každému hráči k ruce pro případ potíží. Stránka je rozdělena na několik oblastí jako jsou Trůnní sál a 411, v nichž lze nalézt podrobné údaje o hráčově umístění v různých žebříčcích vůdců, zisku trofejí, bodování dovedností, aukcích, seznamech přání a množství dalších informací.

Hráči si mohou své stránky „My PK“ personalizovat použitím vlastního citátu nebo delší upoutávkou, což jim poskytuje široký prostor k tvůrčímu vyjádření. Stránky lze zasílat e-mailem, ať už v nepokryté snaze vychloubat se vlastními výsledky nebo naopak vzdát poctu lepším hráčům. Stránky „My PK“ budou obsahovat také psané zpravodajství Reseta Jena o nejnovějších bitvách příslušného hráče.

O hře Pocket Kingdom: Own The World
Ve hře Pocket Kingdom: Own The World hráči usilují o vybudování mocného online impéria, přičemž v této snaze soupeří s dalšími hráči po celém světě. Jedná se o bojovou, akční a strategickou hru zasazenou do prostředí fantasy. Vyšlete své armády na průzkum mapy země Ulgress, aby hledaly poklady i nové rekruty. V aréně N-Gage se mohou hráči utkat online s tisíci dalších hráčů po celém světě a soupeřit o kořist i slávu – a bojovat tak o ovládnutí světa! Získejte další informace na www.pocket-kingdom.com.

Informace o herní platformě N-Gage
Herní zařízení N-Gage je inovativní mobilní přístroj, který vytváří zcela nový trh pro herní průmysl. Platforma N-Gage byla vyvinuta pro aktivní hráče a je prvním mobilním herním zařízením připojeným k síti, které se vyznačuje možností hraní vysoce kvalitních trojrozměrných online her pro více hráčů prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth a GPRS. Nokia N-Gage také nabízí jedinečné síťové herní služby a komplexní a neustále se rozrůstající katalog her od předních vydavatelů. Nokia je přední světovou společností působící v oblasti mobilních komunikací.

Copyright © 2004 Nokia. Všechna práva vyhrazena. Nokia a N-Gage jsou obchodní značky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation. Bluetooth je registrovaná ochranná známka společnosti Bluetooth SIG, Inc. Některé funkce a služby jsou závislé na typu sítě, na podporovaných formátech digitálního obsahu, na kompatibilitě jiných zařízení a aplikací a na dalších faktorech. Úplné informace najdete v uživatelské příručce.