Nokia N-Gage - Call of Duty přichází

24. 11. 2004 20:37    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia oznámila, že začíná distribuovat Call of Duty™, intenzivní akční hru, která umožňuje hráčům zažít boje 2. světové války očima obyčejných vojáků a jako příslušníci čety bojovat v bitvě.

Nokia N-Gage - Call of Duty přichází

Call of Duty na platformě N-Gage nabízí filmovou intenzitu 2. světové války doplněnou autentickými zbraněmi, zvuky, vozidly a výpravnými scénami. Hráči mohou jako spojenecký voják nebo velitel tanku bojovat v 11 misích pro jednoho hráče. Call of Duty pro platformu N-Gage také nabízí čtyři různé mapy pro více hráčů a možnost hry v režimu boje na život a na smrt proti sobě navzájem nebo v týmu až pro čtyři hráče prostřednictvím připojení Bluetooth. N-Gage Arena poskytuje hráčům finty a tipy ke splnění misí.

„Call of Duty poskytne hráčům intenzivní zážitek při hře s ostatními,“ uvedl Pasi Polonen, ředitel divize Game Publishing společnosti Nokia. „Vzhledem k možnosti stahování těžkých zbraní a zvyšování jejich výkonu v N-Gage Areně nabízí Call of Duty skvělé možnosti mobilního vedení války.“

Informace o herní platformě N-Gage
Herní platforma N-Gage je inovativní mobilní zařízení, která vytváří zcela nový trh pro herní průmysl. Platforma N-Gage byla vyvinuta pro aktivní hráče a je prvním mobilním herním zařízením připojeným k síti, které se vyznačuje možností hraní vysoce kvalitních trojrozměrných online her pro více hráčů prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth a GPRS. Nokia N-Gage také nabízí jedinečné síťové herní služby a komplexní a neustále se rozrůstající katalog her od předních vydavatelů. Nokia je přední světovou společností působící v oblasti mobilních komunikací. Nokia a N-Gage jsou obchodní značky nebo registrované ochranné známky společnosti Nokia Corporation.

Tiskové zprávy

Diskuse