Tech Data Distribution - Compline GAMEStart

24. 11. 2004 20:43    Rubrika: Tiskové zprávy

Tech Data Distribution uvedl na trh novou PC sestavu Compline GAMEStart, zahrnující i monitor, tiskárnu a speciální software pro střih videa.

Tech Data Distribution - Compline GAMEStart

Compline GAMEStart 931-002CZ je dobře vybavený multimediální počítač, určený zejména pro domácnosti a malé firmy. Je vybaven procesorem Intel Celeron 2,4 GHz, 256 MB operační paměti DDR 333 a pro ukládání dat slouží rychlý pevný disk s kapacitou 80 GB. Kvalitní grafická karta ATI Radeon 9200SE se 128 MB paměti dodává dostatečný výkon k provozování i náročnějších grafických aplikací a hraní her.

Počítač je vybaven také DVD-RW/+RW mechanikou, 6-ti kanálovou zvukovou kartou a FireWire rozhraním, takže pro práci s multimédii je připraven velmi dobře. V kombinaci s dodávaným kabelem a programem pro střih videa si může uživatel snadno a rychle zpracovávat své domácí video.

Bezproblémové je rovněž připojení k Internetu nebo do počítačové sítě. Compline GAMEStart je totiž vybaven i modemem a síťovou kartou. V čelním panelu skříně je umístěn LCD displej, který slouží k monitorování teploty a činnosti komponent, což umožňuje předejít zbytečným poruchám.

Compline GAMEStart 931-002CZ je dostupný již nyní za cenu 17 490 Kč bez DPH. Cena platná pro listopad a prosinec, kromě výše uvedených parametrů, zahrnuje i 17“ monitor GNR, klávesnici, myš, barevnou inkoustovou tiskárnu Lexmark Z602, software pro střih videa, software pro vypalování a operační systém Windows XP Home.

Tiskové zprávy

Diskuse