Nová grafická karta ASUS V9999GT

26. 11. 2004 00:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Grafická karta ASUS V9999GT je určená pro oblíbenou sběrnici AGP a jejím srdcem je grafický procesor nVidia GeForce 6800GT. ASUS V9999GT se řadí do segmentu výkonných grafických karet a nabízí komplexní řešení pro 3D hry a video aplikace.

Nová grafická karta ASUS V9999GT

Grafická karta je určena pro sběrnici AGP až 8x a disponuje grafickou pamětí typu DDR3 o kapacitě 256 MB. Speciální jednoslotová konstrukce minimalizuje rozměry i hlučnost. Kromě toho vypadá karta velice stylově až futuristicky a potěší nejednoho fanouška zajímavých PC řešení.

Grafická karta kromě jiného zahrnuje inovativní technologie a nástroje jako je nVidia UltraShadow II, nVidia CineFX 3.0, nVidia Intellisample 3.0 či nVidia High-Precision Dynamic-Range.

Mezi užitečné vlastnosti, které najdete jen u produktů společnosti ASUS patří:
ASUS GameFace Live je světově první audio/video komunikační řešení pro hraní DirectX PC her, určené pro více hráčů. Umožňuje současné připojení až osmi hráčů, kteří spolu mohou komunikovat a vidět se navzájem během hraní počítačových her.
ASUS OnScreenDisplay. Tato funkce umožňuje uživatelům nastavovat obecné parametry, jako je úroveň jasu a kontrastu, rozlišení nebo úrovně extra osvětlení, a to i během sledování filmu, nebo při hraní 3D her. Nemusíte přerušovat přehrávání, nebo končit hru.
ASUS Video Security Online. Jednoduše nasměrujete web-kameru na určitou oblast a tato unikátní funkce bude tuto oblast monitorovat, pořizovat snímky jakéhokoliv nechtěného návštěvníka a odešle varovnou zprávu na telefon, nebo na předem nastavenou e-mailovou adresu.

ASUS SmartDoctor – inteligentní monitorovací systém (technologie SmartCooling, ochrana proti přehřátí, monitoring otáček větráku, monitoring úrovně výkonu AGP).

ASUS SmartCooling – dynamické řízení rychlosti ventilátoru, pro tichý chod a nerušenou práci.

Grafická karta ASUS V9999GT/TD/256 MB je v prodeji již nyní.

Technické parametry:
Grafický procesor GeForce 6800GT
Video paměť 256 MB DDR3
Kmitočet procesoru 350 MHz
Kmitočet paměti 1 GHz (500 MHz DDR)
RAMDAC 400 MHz
Sběrnice AGP 8x/4X/2X
Memory Interface 256-bit DDR3
Maximální rozlišení 2048 x 1536
TV Output S-VHS and Composite
DVI Output DVI-I
VGA Output Dual VGA (s adaptéry)
Adaptér/kabel v balení TV out adapter, adaptér DVI/druhý VGA
Software v balení Deus Ex: Invisible WarBattle Engine AquilaGun Metal6 v 1 Game PackASUS DVD XPMedia ShowASUS Utilities & Driver

Tiskové zprávy

Diskuse