N-Gage Pocket Kingdom

26. 11. 2004 00:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Soutěžte s hráči N-Gage po celém světě ve hře Own The World!

Espoo, Finsko – Společnost Nokia oznámila, že zahájila prodej hry Pocket Kingdom: Own The World, první světové online mobilní hry pro velký počet hráčů na platformě N-Gage, která je nyní dostupná ve vybraných obchodech. V rámci hry Pocket Kingdom: Own The World hráči usilují o vybudování mocného online impéria, přičemž v této snaze soupeří s dalšími hráči po celém světě. Jedná se o bojovou, akční a strategickou hru zasazenou do prostředí fantasy.

Díky platformě N-Gage se hráči Pocket Kingdom připojí přímo do N-Gage Arény, kde mohou najít další „království v kapse“ (Pocket Kingdoms), udeřit na ně a způsobit jim těžké ztráty během tažení za nejlepším umístěním v žebříčku vlastníků (All-Time Owner Board) a v žebříčku plenitelů (All-Time Looter Board).

„Pocket Kingdom je perlou v koruně N-Gage a my jsme nadšení, že se teď dostává do obchodů, aby si lidé mohli okamžitě vyzkoušet, zda mají na to stát se vládci světa!“ prohlásil Gerard Wiener, ředitel Network Games Solutions společnosti Nokia. „Převedení online hry pro velký počet hráčů do světa mobilních telefonů bylo skutečnou výzvou a Pocket Kingdom je skvělá hra s mnoha jedinečnými prvky pro celosvětovou herní komunitu, která se setkává v N-Gage Aréně“.

Pocket Kingdom obsahuje řadu inovativních prvků, které hráčům nabízejí neobvyklé zážitky. Je zde například zpravodajství ze hry Own The World (Own The World News Report), což je zpravodajský kanál, který 24 hodin denně v reálném čase informuje o aktuálním vývoji situace v herním světě Pocket Kingdom. Na aukční platformě hry mohou podnikavci prodávat artefakty, které ukořistili od jiných hráčů.

O hře Pocket Kingdom: Own The World
Ve hře Pocket Kingdom: Own The World hráči usilují o vybudování mocného online impéria, přičemž v této snaze soupeří s dalšími hráči po celém světě. Jedná se o bojovou, akční a strategickou hru zasazenou do prostředí fantasy. Vyšlete své armády na průzkum mapy země Ulgress, aby hledaly poklady i nové rekruty. V aréně N-Gage se mohou hráči utkat online s tisíci dalších hráčů po celém světě a soupeřit o kořist i slávu – a bojovat tak o ovládnutí světa!

Tiskové zprávy

Diskuse