N-Gage Pathway to Glory přichází

26. 11. 2004 00:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Rádiové vlny už nemlčí – hra Pathway to Glory přichází na pulty obchodů!

Zažijte mobilní strategickou válečnou hru v N-Gage Aréně

Espoo, Finsko – Společnost Nokia oznámila, že začala s distribucí dlouho očekávané a vysoce vychvalované strategické hry z prostředí 2. světové války určené pro herní platformu N-Gage, nazvané Pathway to Glory (Cesta ke slávě). Akcí nabitá hra přichází tento týden na pulty obchodů po celém světě. Hra Pathway to Glory, určená výlučně pro platformu N-Gage, poskytuje hráčům po celém světě nové a jedinečné možnosti vzájemného propojení, boje, spolupráce i komunikace v rámci online herního režimu pro více hráčů.

„Hra Pathway to Glory je doslova výkladní skříní všeho, co je pro herní platformu N-Gage tak jedinečné,“ říká Gerard Wiener, ředitel divize Network Game Solutions společnosti Nokia. „Na tuto hru jsme velmi pyšní, stejně jako na práci, kterou odvedl vývojový tým společností Nokia a Red Lynx při vytváření první mobilně propojené strategické hry na světě.“

„Společnost Red Lynx při vývoji této „revoluční“ hry prokázala jak vysoké zaujetí tak i vysokou odbornost,“ tvrdí Toni Virhi\xE4, Senior Producer divize Games společnosti Nokia. „Skutečně prostudovali a poznali herní platformu N-Gage a využili ji zcela inovativním způsobem.“

Hráči se mohou přes N-Gage Arénu propojit, aby vzájemně spolupracovali nebo bojovali na celosvětovém bojišti, přičemž hra podporuje až šest hráčů s celkem 48 vojáky a několika vozidly na jediném bitevním poli. Až šest hráčů se také může zapojit do boje v lokálním režimu pro více hráčů prostřednictvím bezdrátové technologie Bluetooth. Hra Pathway to Glory je nabitá inovativními prvky, k nimž patří vůbec první hlasová komunikace v rámci hry prostřednictvím prvku Field Radio (polních vysílaček). Tento prvek umožňuje hráčům vzájemné zasílání hlasových zpráv v průběhu hry. Přenášení zpráv umožňují herní konzole N-Gage jednotlivých hráčů, které fungují jako polní vysílačky.

Fanoušci hry Pathway to Glory mohou také navštívit podrobnou internetovou stránku herní komunity, která byla speciálně pro tuto hru vytvořena na adrese www.pathwaytoglory.com. Zde mohou hráči získat další informace a stáhnout si funkční náhled hry. Stránka je plná novinek, tipů, nápověd, recenzí hry, map a hráči zde najdou dokonce i encyklopedii, která obsahuje všechno, co potřebujete o hře Pathway to Glory vědět.

Hráči mohli nakouknout pod pokličku hry Pathway to Glory už v srpnu 2004, kdy se na internetové stránce objevila dvouúrovňová demoverze zdarma. V prvních několika dnech si demoverzi stáhlo přes 20 000 hráčů, kteří tak zjistili, jak nesmírná pozornost byla ve hře věnována detailům, a kteří rozšířili značné nadšení pro hru v rámci celé herní komunity.

Tiskové zprávy

Diskuse