Acer představuje čtyři nové projektory

10. 12. 2004 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Projektory Acer jsou osazeny nejmodernějším progresivním mikročipem DLP™, jehož použití umožnilo navrhnout tenčí, lehčí a robustnější zařízení. Hlavní důraz byl kladen na vývoj ještě kompaktnějšího a tenčího provedení, které se lépe přenáší a vyznačuje se lepší ergonomií. Všechny projektory Acer byly navrženy tak, aby ve spojení s notebooky Acer vytvořily elegantní a přenosnou kancelář.

Acer představuje čtyři nové projektory

Acer PD116

Inteligentní digitální projektory Acer PD116 v elegantním a odolném stříbrném šasi zaručují vysokou odolnost a univerzální mobilní využití. Tyto projektory, založené na technologii DLP™, se vyznačují jednoduchou obsluhou a snadným ovládáním. Představují dokonalé spojení efektivního pracovního nástroje se zařízením pro domácí zábavu i promítání filmů ve vysoké kvalitě.

Mobilní digitální projektory Acer PD116 s rozlišením SVGA s (800 x 600 bodů) a vysokým kontrastním poměrem 2000:1 nabízejí silný vizuální zážitek a jsou zárukou kvalitního obrazu. Tyto projektory s technologií DLP\xE4 dosahují světelného výkonu 1800 ANSI lumenů. Jejich kompaktní a odolné provedení spolu s hmotností pouhých 2,4 kg potvrzují, že jsou ideální pro mobilní uživatele, kteří je využijí při prezentacích či zábavě.

Neobyčejně tiché projektory Acer PD116 (27 dB v ECO módu) jsou vybaveny komplexním souborem funkcí pro snadné ovládání včetně digitální korekce lichoběžníkového zkreslení, automatického zaostření a automatické synchronizace.

Projektory Acer PD116 jsou rovněž vybaveny potřebnými konektory pro připojení vstupních zařízení: PlayStation, videorekordéru, DVD přehrávače, osobního počítače a televizního tuneru.

Acer PD523

Acer PD523 představuje dokonalé řešení pro profesionální mobilní uživatele. Projektor se vyznačuje novým dvoubarevným originálním provedením (stejný design jako PD116), které doplňuje notebooky této značky a tvoří s nimi dokonale elegantní mobilní řešení. Toto zařízení, založené na technologii DLP\xE4, zaručuje ostré podání datových prezentací i akčních filmů na velkém plátně i v pohodlí domova.

Acer PD523 s vysokým rozlišením XGA 1024 x 768, neobyčejně vysokým světelným tokem 2400 ANSI lumenů a kontrastním poměrem 2000:1 poskytne profesionálním uživatelům dlouhodobě dokonalé barvy a hladší a ostřejší podání obrazu než konkurenční výrobky.

Neobyčejně tiché projektory Acer PD523 (27 dB v ECO módu) jsou vybaveny komplexním souborem funkcí pro snadné ovládání včetně digitální korekce lichoběžníkového zkreslení, automatického zaostření a automatické synchronizace. Navíc jsou tyto projektory vybaveny užitečnou funkcí PiP (Picture in Picture) pro současný příjem obrazových signálů z více zdrojů v několika oknech. PD523 stejně jako předchozí PD116 je osazen jedním 3 w reproduktorem.

Tento projektor s elegantním designem, který dokonale splňuje nároky na profesionální image a vysokou kvalitu zobrazení, představuje rovněž vhodný doplněk nejnovější řady notebooků Acer v provedení "portfolio".

Acer PD723 /Acer PD725

Projektory Acer PD723 a PD725 spojují neobyčejně jasný obraz a vysokou věrohodnost barev se snadnou přenosností, která zvyšuje mobilitu zařízení. Tyto výkonné projektory jsou vybaveny nejnovější technologií DLP™ a nejmodernějšími funkcemi, jež ocení především uživatelé, kteří vyžadují pro své potřeby výkonný a přenosný projektor pro středně velké jednací místnosti a konferenční sály.

Mobilní digitální projektory Acer PD723 a Acer PD725 s nativním rozlišením XGA s 1024 x 768 body a vysokým kontrastním poměrem 2000:1 nabízejí silný vizuální zážitek. Umožňují uspořádat fascinující přednášky i vynikající prezentace. Svými parametry splňují nejvyšší nároky profesionálních uživatelů. Projektory jsou vybaveny nejnovější technologií DLP\xE4 a vyznačují se vynikajícím světelným tokem 2800 ANSI lumenů (Acer PD723) resp. 3200 ANSI lumenů (Acer PD725). Jejich kompaktní a odolné provedení a hmotnost pouhých 3,4 kg dokazují, že jsou ideální pro nezávislé mobilní uživatele, kteří chtějí zvýšit úroveň svých prezentací a upoutat pozornost.

Neobyčejně tiché projektory PD723/PD725 (26 resp. 27 dB v ECO módu) jsou vybaveny komplexním souborem funkcí pro snadné ovládání včetně digitální korekce lichoběžníkového zkreslení, automatického zaostření a automatické synchronizace. Oba modely jsou osazeny dvěma 2 w reproduktory. Tyto zařízení jsou rovněž vybaveny velkým množstvím vstupních i výstupních portů pro připojení nejrůznějších zařízení: osobní počítač (D-sub, DVI), TV tuner (digitální i analogový), DVD přehrávač, videorekordér, Playstation, atd.

Všechny digitální projektory Acer umí zobrazovat obraz v poměru stran 4:3 nebo 16:9, a mohou tak být přizpůsobeny jakýmkoli nárokům na prezentace či zábavu. Všechny projektory zvládají jak přední tak i zadní projekci. Jsou také vybaveny dálkovým ovládáním a elegantní přenosnou brašnou.

Na všechny projektory Acer je poskytována standardní dvouletá záruka podle záručních podmínek společnosti Acer..