UMAX přichází s vlastními MP3 přehrávači

13. 12. 2004 11:30    Rubrika: Tiskové zprávy

UMAX Czech a.s. přichází na trh vůbec poprvé s vlastními MP3 přehrávači. Modely Umax Tribe a Umax gotcha! se tak stávají dalším milníkem v historii firmy a jsou důkazem toho, že svět audia se již delší dobu a ve stále větší míře prolíná se světem IT.

UMAX přichází s vlastními MP3 přehrávači

Umax Tribe je MP3 přehrávač, který je především určen pro sportovně založené příznivce. Je konstruován se zřetelem na zvýšenou zátěž kladenou na přístroj. Přístroj je vybaven interní pamětí 128MB, která je rozšiřitelná vložením SD/MMC karty (až 1GB). Tribe umí přehrát MP3 a WMA soubory a podporuje ID3 tagy. Tribe je vybavený FM tunerem (22 předvoleb) s možností nahrávání do MP3. Tribe dokáže rovněž nahrát a přehrát zvukový záznam.

Umax gotcha! je 256MB MP3 přehrávač, který je svým designem určen pro nejširší uživatelskou skupinu zákazníků. Elegantní vzhled, vynikající úroveň přehrávání, FM rádio, diktafon, ekvalizér, podpora ID3 tagů, velmi kvalitní displej, to jsou jen některé z funkcí , kterými je gotcha! vybavena. Stejně jako u modelu Tribe, lze i u přehrávače gotcha! rozšířit interní paměť vložením SD/MMC karty.

Bližší informace o MP3 přehrávačích Umax najdete v přiložených dokumentech PDF.

PDF a obrázky v tiskové kvalitě jsou k dispozici na ftp.skenery.cz/pub/mp3.

Ceny modelů MP3:
Umax Tribe 2.261,- Kč bez DPH (2.690,- Kč s DPH pro koncového uživatele)

Umax gotcha! 3.353,- Kč bez DPH (3.990,- Kč s DPH pro koncového uživatele)

Tiskové zprávy

Diskuse