Acer Prestige Line - nová koncepce LCD

17. 12. 2004 10:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Odstraňování bariér mezi lidmi a technikou je dlouhodobý úkol společnosti Acer, v jehož rámci Acer nabízí všem uživatelům možnost seznámit se s nejnovějšími technologiemi a využívat jejich přednosti. Zákazníci přikládají stále větší důležitost image a požadují výrobky, které jsou navrženy s ohledem na intuitivní a snadné ovládání bez neúčelných zbytečností. Nová řada Prestige představuje jednoznačnou podporu designu, který dokazuje odhodlání společnosti Acer navrhovat výrobky splňující náročné požadavky zákazníků.

„Společnost Acer položila pevné základy ziskovému a udržitelnému prodeji osobních počítačů,” prohlásil Gianfranco Lanci, president Acer EMEA a IOBG. „Jako přední dodavatel značkových LCD monitorů v západní Evropě se nyní hodláme zaměřit především na design, protože chceme dále posílit své postavení jak v oblasti EMEA, tak na celosvětovém trhu. Chceme vytvořit charakteristický design výrobků Acer, který by je odlišil od mnoha dalších výrobců osobních počítačů."

Provedení nové řady Prestige nabízí řídicím pracovníkům vše, co si jen mohou přát: nenápadný a neobvyklý tvar, měkké křivky, příjemný pocit velmi osobního předmětu, který vyjadřuje sebejistotu a vrozené schopnosti úspěšných profesionálních uživatelů. Design vychází z důkladného celosvětového průzkumu trhu i průzkumů provedených mezi zákazníky. Jedinečné barevné odstíny podtrhují elegantní a propracovaný vzhled, který tvoří vhodný doplněk moderní kanceláře a hi-tech digitálního prostředí.

S ohledem na potřeby zákazníků jsou displeje všech velikostí vybaveny analogovým, digitálním (DVI) a S-video konektory, které zaručují širokou možnost využití. Nová řada Prestige je dále vybavena integrovaným televizním tunerem a konektorem SCART pro připojení zařízení pro dokonalou domácí zábavu.

Hladký rámeček s měkkými křivkami působí neokázalým dojmem, který je ještě podpořen nenápadným umístěním ovládacích tlačítek, reproduktorů a portů rozhraní. Takové řešení působí účelně a prakticky. Hladký povrch se strukturou navozuje dojem elegance a nabízí vstupenku do digitálního světa s nekompromisní odolností a kvalitou.

Tiskové zprávy

Diskuse