UMAX - nové modely skenerů AstraScan

17. 12. 2004 14:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Nové modely skenerů řady AstraScan spojuje několik společných rysů. Prvním z nich je bezesporu vynikající poměr cena vs. výkon. Následuje kompletní česká lokalizace, charakteristický znak skenerů Umax. Všechny skenery jsou napájeny přes rychlé rozhraní USB 2.0 Hi-speed. S výjimkou skeneru AstraScan Slim 2.0 jsou všechny skenery vybaveny dianástavcem, který je integrovaný ve víku skeneru a umožňuje snímání transparentních předloh až do velikosti 13x18 cm.

Vybavenější "bratříček" populárního skeneru AstraScan Slim, model 2.0, nabízí navíc vyšší rozlišení (1200x2400 dpi), rychlé rozhraní USB 2.0 Hi-speed a aspiruje tak na velmi kvalitního pomocníka během cest, protože díky své "tloušťce" je velmi snadno přenosný a lze ho vměstnat do prakticky každé brašny na notebook.

AstraScan 4750 nástupce skeneru Astra 4700 Photo je vhodný pro běžné kancelářské a domácí skenování. Je zástupcem v současnosti nejoblíbenější kategorie s vynikajícím poměrem cena vs. výkon.

AstraScan 6750 disponuje vysokým rozlišením 2400 x 4800 dpi, a je možné jej tedy použít i pro velmi kvalitní skenování transparentních předloh pomocí dianástavce umístěného ve víku skeneru. AstraScan 6750 je nástupcem modelu Astra 6700 Photo.

PowerScan 6950 je nejvyšším modelem řady AstraScan, který je výjimečný, nejen vynikajícím poměrem cena vs. výkon, ale také svými parametry. Právě technické specifikace z něj dělají skener, který se už řadí spíše do poloprofesionální sféry než pro domácí použití. I tento fakt byl důvodem k tomu, abychom skener odlišili od ostatních modelů řady AstraScan a abychom dali najevo už samotným názvem: PowerScan - silný ve skenování. V tom, k čemu byl stvořený!

Tiskové zprávy

Diskuse