Nokia spustila nástroj pro turnaje N-Gage Areny

21. 12. 2004 10:01    Rubrika: Tiskové zprávy

Nokia oznámila uvedení nástroje na rychlou a snadnou organizaci soutěží v rámci N-Gage Areny s minimální investicí. Nástroj Global Arena Tournament dává operátorům a maloobchodníkům možnost uspořádat vlastní turnaje v rámci N-Gage Areny pro celou řadu her, které tuto službu podporují. První soutěž organizovaná pomocí nástroje Global Arena Tournament začala 15. prosince 2004 ve spolupráci s finským mobilním operátorem DNA ve známé hře firmy Codemasters Colin McRae Rally 2005.

„Díky nástroji Global Arena Tournament je pro operátory a maloobchodní prodejce snadné vytvořit a pořádat pro své zákazníky turnaje v rámci N-Gage Areny pod svým jménem,“ prohlásil Gerard Wiener, ředitel divize Network Gaming Services společnosti Nokia. „Těší nás, že můžeme zahájit první turnaj s operátorem DNA Finland a vítáme každého zájemce o uspořádaní turnaje v rámci N-Gage Areny pod jeho vlastním jménem.“

„Organizace turnaje v rámci N-Gage Areny je výborný způsob, jak vyvolat zájem a podpořit naší vedoucí úlohu ve stále rostoucí oblasti mobilních her ve Finsku,“ prohlásil Markku Siikala, šéf oddělení Content and Services společnosti DNA Finland. „Zúčastnit se mohou všichni majitelé herních platforem N-Gage ve Finsku bez ohledu na mobilního operátora, a když se hraje skvělý titul, jakým je Colin McRae 2005, určitě se dá čekat rychlý závod s tvrdou konkurencí."

Nástroj Global Arena Tournament umožňuje operátorům či maloobchodním prodejcům organizovat turnaje v rámci N-Gage Areny pod vlastním jménem. Ve spolupráci s podpůrným týmem N-Gage Areny je možné turnaj zorganizovat a spustit do několika týdnů. Tento nástroj je velmi pružný, takže je možné turnaje přizpůsobit konkrétnímu prodejci, konkrétnímu titulu nebo dokonce určitému městu, regionu či státu. Snadno se dají uspořádat dokonce i celosvětové turnaje.

Zájemci se mohou do soutěže v rámci N-Gage Areny přihlásit prostřednictvím internetových či xHTML stránek příslušného operátora nebo prodejce. Po registraci mohou účastníci hrát zvolenou hru a zasílat svoje dosažené výsledky do N-Gage Areny prostřednictvím herní platformy N-Gage. Skóre registrovaných hráčů je označeno a zahrnuto do soutěže. Operátor nebo prodejce, který soutěž organizuje, určí délku turnaje, která může trvat den, týden nebo celý rok.

Turnaje je možné kombinovat s marketingovými akcemi a podpořit prodejní akce a s nimi spojené aktivity. Kromě oslovení klíčové cílové skupiny umožní turnaje v rámci N-Gage Areny vyvolat zájem o operátory a prodejce, ať už se jedná o jejich internetové stránky nebo kamenné obchody.

Tiskové zprávy

Diskuse