Soutěž ve hře Pocket Kingdom

22. 12. 2004 10:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Utkejte se o skvělé ceny v prvním celosvětovém turnaji!

Espoo, Finsko – 21. prosince 2004. Společnost Nokia oznámila, že zahajuje vůbec první celosvětový turnaj v soutěžích N-Gage arény ve hře Pocket Kingdom: Own the W0rld. Během tří měsíců budou účastníci turnaje z Evropy, Afriky, východní Asie a obou Amerik soupeřit v zuřivém boji o nadvládu nad světem.

Registrací na stránkách http://arena.n-gage.com hráči okamžitě vstupují do hry. Registrace do turnaje budou přijímány až do konce kvalifikačního měsíce, který trvá od 1. ledna do 1. února 2005. Během tohoto měsíce budou hráči se svými královstvími bojovat o umístění v žebříčku vlastníků měsíce (Monthly Owner).

Na konci kvalifikačního měsíce postoupí dvacet nejlepších hráčů z každého ze tří největších regionálních žebříčků do finálového měsíce (1. února až 1. března 2005) a z těchto hráčů získají tři nejlepší autentické štíty s ručně malovanými logy N-Gage arény a hry Pocket Kingdom. Vítěz turnaje a tři nejlepší regionální hráči získají kompletní funkční brnění a trofeje šampiónů umístěné na jejich osobní stránce v N-Gage aréně. S vítězem, který bude na stránkách www.n-gage.com titulován "Pán Světa", proběhne také rozhovor pro N-Gage Arénu.

Vítězové budou oznámeni 10. března 2005.

O hře Pocket Kingdom: Own The World

Ve hře Pocket Kingdom: Own The World hráči usilují o vybudování mocného online impéria, přičemž v této snaze soupeří s dalšími hráči po celém světě. Jedná se o bojovou, akční a strategickou hru zasazenou do prostředí fantasy. Vyšlete své armády na průzkum mapy země Ulgress, aby hledaly poklady i nové rekruty. V aréně N-Gage se mohou hráči utkat online s tisíci dalších hráčů po celém světě a soupeřit o kořist i slávu – a bojovat tak o ovládnutí světa!

Tiskové zprávy

Diskuse