Nový viceprezident McAfee

29. 12. 2004 15:32    Rubrika: Tiskové zprávy

Veterán technologického průmyslu bude zodpovědný za řízení celosvětových financí firmy.

29. prosince 2004 — McAfee, Inc. (NYSE: MFE), průkopník a celosvětový lídr v oblasti intrusion prevention řešení (prevence proti nežádoucímu vniknutí), oznámil jmenování Erica F. Browna na pozice výkonného viceprezidenta a hlavního finančního ředitele (CFO).

V této roli bude Brown zodpovědný za kompletní fungování celosvětových financí a bude podřízen přímo předsedovi představenstva a hlavnímu výkonnému řediteli (CEO) George Samenukovi. Brown nastoupí do funkce

3. ledna 2005.

„Eric přináší rozsáhlé zkušenosti s řízením financí v technologických společnostech. Těšíme se na jeho pomoc při zvyšování tržeb a zisku v následujících letech,“ uvedl Samenuk. „Velmi oceňujeme náročnou práci, kterou za poslední léta pro společnost odvedl náš hlavní provozní ředitel (COO) Steve Richards, který odchází do důchodu. Věřím, že Eric bude neocenitelným přínosem při práci na našem závazku dosáhnout 25% provozních marží v polovině roku 2005.“

Brown získal titul M.B.A. na Sloan School of Management při Massachusetts Institute of Technology a B.S. v oboru chemie na Massachusetts Institute of Technology. V letech 2000 až 2004 pracoval jako prezident a hlavní finanční ředitel společnosti Microstrategy, Inc. (Nasdaq: MSTR), která je předním dodavatelem software pro business intelligence. Předtím byl divizním finančním a provozním ředitelem ve společnosti Electronic Arts, která vyvíjí a prodává interaktivní zábavní software. Kromě toho byl spoluzakladatelem a hlavním finančním ředitelem společnosti DataSage, Inc., která dodává software pro e-business. Brown také zastával několik vedoucích pozic v oblasti finančního řízení ve společnosti Grand Metropolitan.

Informace o společnosti McAfee Inc.

Společnost McAfee Inc. se sídlem v Santa Clara v Kalifornii vytváří nejlepší řešení pro počítačovou bezpečnost v oboru, která chrání před vniknutími do sítí a chrání počítačové systémy před další generací kombinovaných útoků a hrozeb. K zákazníkům McAfee patří velké podniky, státní organizace i malé a středně velké firmy a spotřebitelé.

POZNÁMKA: Network Associates a McAfee jsou registrovanými ochrannými známkami společnosti McAfee Inc. a/nebo jejích dceřinných společností ve Spojených státech a/nebo dalších zemích. Červená barva ve spojitosti s bezpečností je charakteristickým rysem McAfee®. Všechny registrované a neregistrované ochranné známky zde uvedené jsou výlučným vlastnictvím svých náležitých majitelů.

Tiskové zprávy

Diskuse