Acer má novou servisní síť

17. 3. 2004 18:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost GCC Services, a.s. s potěšením oznamuje, že po několikaměsíčních přípravách byla autorizována jako nový servisní partner pro kompletní škálu produktů Acer v České republice.

PRAHA, 17.3.2003. Od pondělí, 22. března 2004, začne autorizovaný servis produktů Acer provádět nový partner, společnost GCC Services, a.s..

Společnost GCC Services tak po několikaletém úsilí servisně podporovat značku Acer "jedničku" v prodeji notebooků na našem trhu splnila svou vizi a stala se jedinou servisní organizací zajišťující autorizovaný servis notebooků a PC pro tři značky z první čtveřice. Toto dominantní postavení na trhu je v souvislosti s dynamickým růstem prodeje notebooků pro naši společnost významnou konkurenční výhodou. Společnost GCC Services je připravena využít svých bohatých zkušeností pro zajištění bezproblémové servisní podpory značky Acer a dát jí tak punc nejvyšší servisní kvality stejně tak jako je tomu u všech servisovaných značek výrobců, kteří v nás vložili svoji důvěru - komentuje Jan Hadraba - obchodní ředitel GCC Services.

Od přechodu k novému servisnímu partnerovi si slibujeme výrazné zlepšení kvality záručního i pozáručního servisu - komentuje Pavel Novotný, Service Manager společnosti Acer pro Českou republiku a Slovensko. Jsme přesvědčeni, že GCC Services jako největší nezávislá servisní společnost na českém trhu, bude zákazníkům poskytovat profesionální servis v nejvyšší kvalitě.

Autorizovaný servis produktů Acer budou nyní poskytovat servisní centra GCC Services v Praze, Brně, Ostravě, Českých Budějovicích, Teplicích, Plzni, Pardubicích. Seznam servisních středisek GCC Services, a.s. jsou uvedeny na internetových stránkách www.gcc.cz a www.acer.cz.

GCC Services a.s. - profil společnosti
Firma GCC Services, a.s. působí na trhu od roku 1995, a za dobu své existence se stala jednou z nejsilnějších servisních organizací v České republice.

Prakticky jako jediná servisní organizace realizuje celoplošně širokou škálu nadstandardních služeb jak pro malé firmy, koncové klienty, tak pro velké společnosti s nepřetržitou servisní službu (24x7x365) a s garancí úspěšného servisního zásahu max. do 4 hodin po potvrzení nahlášení poruchy.

V absolutních číslech se pohybuje GCC Services mezi cca 14 - 15 tisíci servisními zásahy ročně, což ji řadí do role vyhledávaného servisního partnera nejen výrobci výpočetní techniky, ale i velkými systémovými integrátory.

V současné době disponuje GCC Services stabilním týmem zkušených a certifikovaných techniků. Samotná firma má statut ASC (Authorized Service Centre) firem Acer, HP, IBM, Fujitsu Siemens Computers, UMAX, Lexmark, Xerox, Canon, Olivetti, APC, 3M, Cisco Systems, Network Appliance, Hitachi Data Systems, Allied Telesyn a statut MCP (Microsoft Certified Partner)a zajišťuje podporu systémů SCO-UNIX a Linux.

Od roku 1999 probíhají veškeré procesy ve společnosti GCC Services pod jakostní normou ČSN EN ISO 9002, v roce 2003 byla společnost recertifikována dle nové normy jakosti ČSN EN ISO 9001 pro poskytování servisních služeb v oblasti IT.

Acer profil společnosti
Společnost Acer byla založena v roce 1976. Dnes je Acer mezi 10 největšími značkami osobních počítačů na světě. Acer zajišťuje marketingové a servisní činnosti a podporuje síť distributorů a prodejců ve více než 100 zemích v Asii a Pacifiku, v Evropě a na Blízkém Východě a v Severní a Jižní Americe. Kromě nabídky širokého spektra produktů informačních technologií a služeb je Acer vedoucím inovátorem v e-business (elektronickém obchodu). Nabízená řešení spojují výhody produktů IT se službami, nabízenými globálním zázemím koncernu.

Produkty značky Acer zahrnují stolní počítače, přenosné počítače, servery, osobní digitální asistenty (PDA), monitory, LCD displeje, datové projektory, spotřební elektroniku a širokou řadu IT příslušenství.

Pozice na trhu: V Evropě (region EMEA) je Acer 4. největším dodavatelem PC s meziročním růstem 56,8 %. Na trhu notebooků je Acer 2. největším dodavatelem v Evropě s meziročním nárůstem 108,9 %. Acer je největším dodavatelem osobních počítačů v Itálii. Na trhu mobilních počítačů je Acer aktuálně nejprodávanější značkou v České republice, na Slovensku, v Holandsku, Itálii, Německu, Rakousku, Španělsku a Švýcarsku.

Tiskové zprávy

Diskuse