IBM - bezdrátová myš a klávesnice

10. 1. 2005 18:50    Rubrika: Tiskové zprávy

IBM dává svou novinkou Enhanced Performance Wireless Keyboard and Optical Mouse každodenní práci zcela nový rozměr.

IBM - bezdrátová myš a klávesnice

Dva nové produkty, které představilo IBM, – bezdrátová klávesnice a optická myš - jsou vytvořeny pro zlepšení produktivity práce na PC. Této vlastnosti lze dosáhnout především díky vylepšené klávesnici nabízející nastavitelné klávesy, které umožňují rychlý a jednoduchý přístup k souborům, například typu My Documents. Stisknutím jediného tlačítka lze také snadno otevírat oblíbené programy, přistupovat k e-mailu a internetovému prohlížeči.

Zařízení pracuje na radiové frekvenci 2,4 GHz, čímž nedochází k rušení s Bluetooth a bezdrátovými LAN sítěmi. Může se pochlubit desetimetrovým dosahem, jednoduchou instalací a ovládáním, díky jemuž se stává nezastupitelným pomocníkem i například ve větších konferenčních místnostech.

Jako významný přínos lze hodnotit dlouhou výdrž baterií, přičemž klávesnice je napájena pouze třemi bateriemi typu AAA a myš dvěma typu AA. Pohodlnou práci s klávesnicí zajišťuje i připojitelná podložka zápěstí. Klávesnice a myš jsou navíc vyráběny v nezaměnitelné černé barvě ladící s celou řadou IBM ThinkCentre a ThinkPad.

Tiskové zprávy

Diskuse