Speciální počítače pro internetové kavárny

11. 1. 2005 20:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Bill Siu predstavil v Pekingu novou pocitacovou platformu Intel pro internetove kavarny. Platforma obsahuje novou technologii Intel® Platform Administration Technology (kodove oznacovana Christea), ktera internetovym kavarnam usnadni udrzbu stabilniho, bezpecnejsiho vypocetniho prostredi s minimálnimi prostoji a bez velkých vydaju na správu pocitacu.

Nova platforma Intel pro internetove kavarny podporuje procesory Intel® Pentium® 4 a Intel Celeron® D a sklada se ze zakladni desky Intel® D865PCK s technologii Intel Platform Administration Technology a specialniho firmware a software pro klientske pocitace a server. Platforma je spravovana prostrednictvim softwaru Intel® Platform Administrator a obsahuje aplikacní rozhrani (Application Programming Interface), ktere umoznuje vyvoj navaznych aplikaci.

Ackoliv bude vypocetni platforma pro internetove kavarny uvedena nejdrive v Cine, spolecnost Intel zvazuje jeji rozsireni i do dalsich zemi s dynamicky se rozvijejicim segmentem internetovych kavaren.