Acer n35 - s integrovaným přijímačem GPS

1. 2. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Nový osobní digitální asistent Acer n35 s integrovanou navigací je tenký a kompaktní kapesní počítač s integrovaným 12-kanálovým přijímačem GPS, určený pro profesionální uživatele, kteří potřebují komplexní navigační systém s multimediálními a PIM (Personal Information Management) funkcemi.

Acer n35 - s integrovaným přijímačem GPS

PDA Acer n35 je dodáván spolu s nabíječkou a držákem do auta. K dispozici je 32 MB paměť pro uložení mapy pro zvolenou zemi a osobních údajů. Pokud potřebujete uložit větší počet map pro toulky po světě anebo oblíbenou hudbu na cesty, kapacitu jednoduše zvětšíte paměťovými kartami SD s kapacitou až 1 GB.

Acer n35, vybavený výkonným reproduktorem a jasným 3,5” TFT barevným displejem, vás dovede k cíli v jakýchkoli podmínkách. Jako ideální společník pro profesionální uživatele na cestách vydrží v provozu až osm hodin a zaručuje tak neomezenou volnost.

Nový osobní digitální asistent Acer n35 s navigací nabízí vše, co běžně potřebujete v mobilní kanceláři: Jednoduše vám ukáže oblíbenou adresu i jakýkoli kontakt, který jste uložili do Microsoft® Pocket Outlook® anebo synchronizovali s jiným zařízením. Na počítači lze okamžitě pracovat s programem Pocket Word® i s pracovními listy Pocket Excel® a také číst přijatou elektronickou poštu. Jakmile se vrátíte ze služební cesty, můžete si ihned poslechnout oblíbenou hudbu anebo prohlédnout snímky či ukázat momentky svým přátelům a rodině. Bez ohledu na to, zda hledáte cestu v autě, na motocyklu, jízdním kole nebo na pěší túře, plně vybavený počítač n35 vás zavede všude tam, kam míříte, a nezatíží přitom vaši kapsu.

Bezdrátovou připojitelnost zajišťuje infračervený port (IrDA), který je určen pro rychlou výměnu dat s notebookem a jinými zařízeními s infračerveným rozhraním. Pro ještě pohodlnější komunikaci je počítač vybaven slotem SDIO pro další rozšíření, např. pro SD kartu WiFi pro připojení k internetu na cestách.

Acer n35 se vyznačuje neobyčejnou elegancí, zdůrazněnou profesionálním vzhledem v kombinaci matné černé a stříbrné, a přenosností. Váha činí pouhých 165 gramů.

Acer n35 pracuje s operačním systémem Microsoft® Windows® Mobile™ 2003 for Pocket PC Premium Edition. Nejvyšší výkon zajišťuje 266 MHz procesor Samsung S3C2410, 32 MB flash ROM s dostatečnými možnostmi pro další rozšíření a operační paměť 64 MB RAM pro zpracování aplikací a dat.

V prodeji je základní model Acer n35 za cenu 7 990 Kč* / 10 090 Sk* nebo bundle s navigačním SW Pocket KIM Pro CZ (mapa ČR a 140 měst na úrovni ulic s možností vyhledávání a navigace) v ceně 9 990 Kč*.

Standardní záruka činí 2 roky (v prvním roce lze využít mezinárodní záruku).


Tiskové zprávy

Diskuse