Asus - na platformě Intel Sonoma

1. 2. 2005 00:00    Rubrika: Tiskové zprávy

ASUSTeK představil šestici notebooků postavených na nejnovější mobilní platformě Intel Centrino (kódově označované jako Sonoma) – W3000A, W3000V, W5000A, V6000V, M5200A a M6000A. Tyto notebooky nabízí široké možnosti využití a nabízí standardní nebo širokoúhlé displeje s úhlopříčkami 12“, 14“ nebo 15“. Cílem uvedení této nové řady notebooků je poskytnout, co možná nejširšímu okruhu uživatelů, takové mobilní řešení, které splní i ty nejnáročnější požadavky.

Asus - na platformě Intel Sonoma

Všech šest nových notebooků využívá nejnovější verzi čipové sady (kódové označení Alviso) a podporuje dvoukanálové paměti DDR-II SDRAM, které, v porovnání s ostatními mobilními platformami, výrazně zvyšují celkový výkon počítače. Modely W3000V a V6000V navíc obsahují grafické karty pro slot PCI Express, který je zárukou kvalitnějšího obrazu. Paměťové moduly mají, kromě vyššího výkonu, výrazný přínos také pro celkovou stabilitu systému. Všechny tyto notebooky navíc využívají technologii Bluetooth™, která umožňuje propojení a přenos dat mezi notebookem a ostatními digitálními zařízeními.

Kromě dvou nových modelů, M5200A a M6000A, které jsou vylepšenými verzemi starších a velmi úspěšných notebooků M5200 a M6000, představila společnost ASUS také tři zbrusu nové přenosné počítače, přinášející vždy něco navíc.

14-palcový širokoúhlý notebook W3000
Notebook ASUS W3000 nabízí ucelené multimediální řešení. Širokoúhlá LCD obrazovka je díky vysoké kvalitě zobrazení ideální variantou pro hry a multimediální zábavu. Díky možnosti současného zobrazení dvou oken lze podstatně zvýšit efektivitu vaší práce. Mechaniku v šachtě počítače lze měnit i za chodu, přičemž lze vybírat mezi pevnými disky, combo (DVD/CD-RW) mechanikami nebo mechanikami DVD-Dual. Díky své nízké hmotnosti je ASUS W3000 ideálním přenosným počítačem na cesty, na kterých vám bude výtečným společníkem při práci i odpočinku.

12-palcový širokoúhlý notebook W5000A
Stylový design notebooku ASUS W5000A ocení zejména lidé, kteří požadují po digitálních zařízeních více, než jen funkčnost. Zabudovaná 1,3 Mpixelová webová kamera, otočná o 180°, poskytuje vynikající přehled o všem co se nachází před ní. Vestavěný mikrofon a program LifeFrame, jenž byl vytvořen speciálně pro přenosný počítač ASUS W5000A, umožňují snadné snímání a záznam, ale také prohlížení fotografií či přehrávání video souborů. 12-palcová širokoúhlá obrazovka představuje ideální variantu pro to, jak vidět a jak být viděn. Jedná se o elegantní a pouhých 1,6 kg vážící notebook, který je doslova nabitý unikátními funkcemi. Tento notebook představuje zařízení, které by v žádném případě nemělo chybět uživatelům, kteří to s digitálním věkem myslí skutečně vážně.

15-palcový notebook V6000V
ASUS V6000V je ultratenký a ultralehký 15-palcový notebook o tloušťce pouhých 2,5 cm. Jeho hlavními rysy jsou vysoký výkon a také uhlazený a elegantní design. Notebook ASUS V6000V představuje dobrou volbu pro všechny profesionály, kteří požadují nejenom funkčnost a bohatou výbavu, ale také maximálně možný výkon. Díky vestavěným reproduktorům, které nejsou tlumeny žádnými překážkami, nabízí V6000V vynikající kvalitu zvuku. Zárukou nejvyšší kvality tohoto notebooku je i záruční program Zero Bright Dot LCD, který zákazníkovi nabízí okamžitou výměnu zařízení, v případě nálezu byť pouhého jednoho jediného vadného obrazového bodu. Dopřejte si proto nekompromisní výkon a kvalitu, které jsou pro ASUS V6000V tak příznačné.