Acer představuje digitální fotoaparáty

15. 2. 2005 19:00    Rubrika: Tiskové zprávy

Acer rozšiřuje nabídku zařízení pro domácí zábavu o tři digitální fotoaparáty (DSC) Acer CR-5130, Acer CS-5530 a Acer CR-6530, které přinášejí do digitálního domova nové možnosti.

Acer představuje digitální fotoaparáty

Osobní počítače a elektronická zařízení v digitálním domově spolupracují při předvádění digitálního mediálního obsahu ve stále větší míře. Představená řada kompaktních a snadno ovladatelných digitálních fotoaparátů dokazuje, že společnost Acer pokračuje ve své jedinečné snaze o vytvoření kompletní nabídky uživatelsky příjemných digitálních zařízení pro zábavu, která by umožnila stále rostoucímu počtu domácích uživatelů plně využít předností a flexibility digitálních médií.

Všechny tři fotoaparáty se vyznačují příjemným a přirozeným vzhledem a jsou vybaveny mnoha praktickými a snadno ovladatelnými funkcemi, které umožňují uživatelům zachytit trendy a styly moderního života. Fotoaparát s veškerými funkcemi včetně šikovného optického hledáčku, který umožňuje dosáhnout dokonalých záběrů i za jasného, plného slunečního světla, integrovaného zábleskového světla s možností volby různých režimů fotografování a redukcí červených očí, jakož i jednoduchými a snadno ovladatelnými prvky, se pohodlně vejde do dlaně.

Všechny tři fotoaparáty mají hliníkové tělo, jsou dodávány s 64 MB paměťovou kartou SD, pouzdrem, softwarem ArcSoft/NTI a všemi potřebnými kabely.

Dobrá zábava
Pětimegapixelový fotoaparát Acer CR-5130, který je vybaven snímacím prvkem 1.8” CCD, objektivem s 3x optickým/4x digitálním zoomem, integrovaným 1,5” LCD TFT displejem, nabíjecí akumulátorovou baterií, která umožní vyfotografovat až 140 snímků, 64 MB paměťovou kartou SD, makrorežimem pro fotografování na vzdálenost 10 cm a mnoha softwarovými aplikacemi, dokazuje, že patří k nejvýkonnějším digitálním fotoaparátům ve své kategorii. Pořízené snímky mají maximální rozlišení 2560 x 1920.

Vzpomínky do kapsy
Nový, neobyčejně tenký pětimegapixelový fotoaparát Acer CS-5530 je vybaven snímacím prvkem 1/2,5” CCD, objektivem s 3x optickým/4x digitálním zoomem, velkým 2,5” LCD TFT displejem, nabíjecí akumulátorovou Li baterií, která umožní vyfotografovat až 100 snímků a makrorežimem pro fotografování na vzdálenost 6 cm. Pořízené snímky mají maximální rozlišení 2560 x 1920.

Velkolepý obraz
Šestimegapixelový fotoaparát Acer CR-6530 je vybaven snímacím prvkem 1.8” CCD, objektivem s 3x optickým/4x digitálním zoomem, velkým 2,5” LCD TFT displejem, nabíjecí akumulátorovou Li baterií, která umožní vyfotografovat až 140 snímků a makrorežimem pro fotografování na vzdálenost 9 cm. Pořízené snímky mají maximální rozlišení 2816 x 2122.

Odstraňování bariér mezi lidmi a technikou je dlouhodobý úkol, který na sebe společnost Acer vzala. V rámci jeho plnění nabízí všem uživatelům možnost seznámit se s nejnovějšími technologiemi a využívat jejich přednosti. Zákazníci přikládají stále větší důležitost image a požadují výrobky, které jsou navrženy s ohledem na intuitivní a snadné ovládání bez neúčelných zbytečností. Nová řada digitálních fotoaparátů Acer nabízí uživatelům neotřelý, elegantní a okouzlující prostředek pro zachycení vzácných chvilek života a jejich předvedení v pohodlí domova. Je důkazem trvalé snahy společnosti Acer navrhnout výrobky, které umožní uživatelům propojit digitální život se světem osobních počítačů.

Na digitální fotoaparáty Acer je poskytována dvouletá záruka.

Tiskové zprávy

Diskuse